3 dakikada, 80 bin liralık 'led ampul' vurgunu

Ampul üretimi işi yapan bir atölyeye gelen 5 şüpheli, 3 dakikada 10 bin adet led ampulü çaldı. 80 bin TL’lik vurgun yapan şahıslar, iş yerine ait bilgisayarı da çalarak kayıplara karıştı. 

YAŞAM 27.11.2021, 12:24 29.11.2021, 09:02
3 dakikada, 80 bin liralık 'led ampul' vurgunu

İstanbul'un Ümraniye ilçesindeki bir ampul atölyesine giden 5 şahıs, kapının kilidini kırarak içeri girdi.

80 bin liralık vurgun

Hırsızlar, 3 dakika içinde hazır duruma getirilmiş olan 100 koli led ampulü araca yükledi. İş yerini talan eden hırsızlar, işletmenin bilgisayarlarını da çalarak kayıplara karıştı.

Aracı dolduran şahısların, oturacak bir yer bulamadıkları dikkati çekti. Olayın ardından bölgeye gelen polisler, hırsızları yakalamak için bir çalışma başlattı.

100 koli ampulü çalmışlar

Yaşanan olayın ardından açıklama yapan işletmeci Eyüp Yalçın, ”Dükkanımızı kapattıktan sonra eve gittik. Müşteriler için hazırladığımız bazı ürünler depodaydı. Sabaha doğru bir telefon geldi. Dükkana hırsız girdiğini haber verdiler. Dükkana geldiğimizde kapı kilitlerinin kırıldığını gördük. Hırsızlar içeri girip 100 koli ampulü çalmışlar. Çaldıkları ürünleri de araca atıp götürmüşler. Dakikalar içinde tüm emeklerimizi çalıyorlar. Burada kamera da var fakat şahıslar maske takmış” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)