25 saniyede 50 bin liralık far çaldılar 

Mersin’de yaşanan olayda, park halinde bulunan lüks bir otomobilin yaklaşık 50 bin Türk lirası değerindeki farları çalındı. Güvenlik kameralarından yola çıkarak hırsızları yakalayan polis, farları hırsızların evinde buldu. 

YAŞAM 31.03.2021, 12:13 31.03.2021, 15:43
25 saniyede 50 bin liralık far çaldılar 

Mersin Yenişehir Akkent Mahallesinde park halinde duran lüks bir araca ait 2 far çalındı. Bir araba galerisinin önünde duran aracın ön farlarını çalan kişiler güvenlik kameralarına yansıdı.

Galeri sahibinin şikayeti üzerine iş yerine gelen polis ekipleri, bölgedeki tüm güvenlik kameralarını tarayarak hırsızların kimliğini kısa sürede tespit etti.

4 şüpheli kıskıvrak yakalandı



Güvenlik kamerasında açıkça belli olan 4 kişiyi kıskıvrak yakalayan ekipler, M.A., R.K., H.A. ve Ş.U. isimli kişileri emniyet müdürlüğüne götürdü. Biri kadın, biri yetişkin ve ikisi de 18 yaşından küçük olan hırsızlar, emniyette çapraz sorguya alındı.

Kamer görüntülerine göre bir otomobil kiralayıp galeri önüne onunla gelen hırsızlar, farları söktükten sonra yine aynı otomobille kaçtılar.



Adliyeye sevk edilen şahıslardan M.A. isimli kişi tutuklanırken diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

25 saniyede 50 bin liralık vurgun

Hırsızların evinde yapılan aramada 50 bin Türk lirası değerindeki 2 adet ön far ele geçirildi. Olayın, yalnızca 25 saniyede yaşanması ise kamera görüntülerini izleyen herkeste şok etkisi yarattı.

“İlk kez yapıyoruz, pişmanız”

Hırsızlar, gazetecilerin sorduğu “niçin yaptınız” sorusuna cevap olarak ilk kez yaptıklarını ve pişman olduklarını söyledi.

Yorumlar (0)