25 bıçak darbesi ise öldürülen kadın: "Azrailim ile yaşıyorum"

Samsun Bafra’da yaşayan Faruk Y. ve eşi Kamile Y., sabah saatlerinde tartışmaya başladı. Kendini kaybeden öfkeli erkek, eşini öldürdü. 

YAŞAM 30.05.2021, 14:23 01.06.2021, 17:54
25 bıçak darbesi ise öldürülen kadın: "Azrailim ile yaşıyorum"

Samsun Bafra’da ikamet eden Faruk Y. ve eşi Kamile Y., sabah 04.30 sularında bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönen tartışmada kendini kaybeden öfkeli koca Faruk Y., mutfaktan aldığı bıçak ile 2 çocuğunun annesini yaraladı.

25 bıçak darbesi

Y. ailesinin evinden gelen sesleri duyan komşular, polise haber verdi. Polise haber verildiğini öğrenen Faruk Y., evden kaçarak izini kaybettirmeye çalıştı. Alpaslan Mahallesi Çiftlik Sokak’ta yakalanan katil koca, emniyete götürüldü.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Kamile Y.’ye ilk müdahaleyi yaptı. İlk belirlemelere göre 25 bıçak darbesi alan Kamile Y, özel hastaneye kaldırıldı. Yaraları derin olan ve çok fazla kan kaybeden kadın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Henüz hangi sebeple çıktığı bilinmeyen kavga ve sonrasında gelen cinayet için polis, soruşturma başlattı. 



“Azrailim ile yaşıyorum”

Çiftin komşularından olan Zennube A. isimli bir kadın, sabah 04.30 sularında kavga sesleri duyduğunu ve çiftin büyük kızının “Zennube teyze koş bize gel hemen, babam annemi bıçakladı.” dediğini aktarda. Zennube Aydın: “Ben eve gittiğimde başka komşular da vardı. Kamile’ye tampon yapıyorlardı. Hastaneye giderken yaşıyordu. Kadıncağız hastanede vefat etti. Boşanacaklardı. Kamile bana bir gün ‘Zennube, Azrailim ile yaşıyorum’ demişti. Azraili onun canını aldı.

Pandemiden dolayı cezaevinden çıkmış

Katil koca, henüz bilinmeyen bir sebeple bir süredir cezaevindeymiş ve pandemi döneminde izinli olarak dışarı çıkmış. 

Zennube A.: “Pandemiden dolayı kocası hapisten çıktı, yarın tekrar girecek. Zaten bıçağı daha önceden hazırlamış büyük kızın önünde. Bundan 3 ay kadar önce de Kamile’nin başına silah dayamış ama tabanca ateş almamış. Kamile, bu yüzden uzaklaştırma kararı almıştı. Ama o katil, ‘Uzaklaştırmayı kaldır yoksa çocukları öldürürüm’ deyip kararı kaldırttı.” 

Yorumlar (0)