20-27 Mart arası haftalık burç yorumları

Aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor?  20-27 Mart haftasının Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının haftalık yorumları burada.

YAŞAM 20.03.2021, 11:17 21.03.2021, 11:03
20-27 Mart arası haftalık burç yorumları

KOÇ BURCU:

Haftaya Kova burcunda hareket eden Merkür ile İkizler Yay aksındaki ay düğümleri arasındaki olumlu açının etkisi ile başlayan Koç burcu, iletişimini güçlendirirken, yeni kararlar verecek.

Yeni iş ortaklıkları, çevresiyle bağlarının güçlenmesi, yeni fikirler üretebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Mars İkizler burcuna geçiyor. Yakın çevrenizle olan dayanışmanız daha da güçlenirken, öğreneceğiniz yeni bilgiler sayesinde bu haftanız oldukça aktif ve başarılı geçecek.

BOĞA BURCU:

Harcama ve yatırımlar konusundaki hareketliliğiniz hız kazanırken, parasal konularda karar alırken, ihtiyaçlarınızı tercihlerinizden önce hayata geçirmelisiniz.

İçinde bulunduğunuz koşullara uygun bir yol haritası belirlemelisiniz.

Yönetici gezegeniniz Venüs, size sosyal çevreniz konusunda yeni kararlar aldırabilir.

Bu dönemde alıngan ve duygusal olabilir ve kendinizi içinize kapatabilirsiniz.

Duygusallığınızı ön plana çıkarmadan kendiniz için daha faydalı olacak bir alan oluşturmalısınız. Kimsenin kalbini kırmadan güzel bir hafta geçirebilirsiniz.

İKİZLER BURCU:

Güzel bir haftaya girdiniz. Hem iletişimde başarılı olacak hem de yaşam alanlarınızda özgür alanlar oluşturacaksınız.

Hayalini kurduğunuz planlarınızı hayata geçirebilmek için harekete geçmenizin önünüzde hiçbir engel yok.

Bu süreç size olumsuz gelişmeleri de getirebileceği için dirayetinizi korumalısınız.

Neyi nasıl istediğinizi, planladığınızı iyi bilmelisiniz. Zaman kaybına fırsat vermemek için karar değişiklikleri yapmamalı, gücünüzü harekete geçirmelisiniz.

YENGEÇ BURCU:

Yeni arkadaşlıklar kuracak ve geçmişi gözden geçireceksiniz.

Geçmişte yaşadığınız olumsuz gelişmeleri irdeleyecek ve nedenlerini sorgulayacaksınız.

Gardırobunuzu yenileyerek kendinizi güncelleyeceksiniz. Tasarruflu olduğunuz için fazla harcama yapmayacaksınız ancak yine de tedbiri elden bırakmayın.

İnsanlarla yürüttüğünüz iletişimlerinizde abartılı bir tavrınızın olması, sizi kaş yaparken göz çıkaran bir durumuna düşürebilir.



ASLAN BURCU:

İş hayatınızla ilgili yeni bir kararın arifesindesiniz. Kendi özgürlüğünüz ve istekleriniz kadar birlikte iş yaptığınız kişileri de düşünerek adım atmalısınız. Baskın karakterli olan burcunuz, kendi ifade özgürlüğünüzü abartmanıza neden olabilir. Liderlik ruhunuzun önde olduğu burcunuzda yeni iş ortaklıkları kurarken egonuzu bir tarafa bırakmalısınız. Yeni haftada güzel değişimler sizi bekliyor.

BAŞAK BURCU:

Farklı fikirlerinizi, abartıdan uzak kalacak şekilde uygulamaya koymalısınız.

Güneş karşıt burcunuzda seyrediyor.Dost burcunuz zorlayıcı bir iş birliği yapıyor.

Hayatınıza doğrudan etki edecek iş birlikleri yaptığınız insanlarla ilgili bir karar değişikliğine gidebilirsiniz.

İlişkilerinizde daha fazla empati yapmanızı gerekebilir. Kişileri ve konuları daha iyi analiz edeceğiniz bu süreci çok rahat yönetebilirsiniz.

TERAZİ BURCU:

İş hayatınızı ve sosyal çevrenizi etkileyecek yeni fikirleriniz üzerinde çalışacağınız bir haftaya giriyorsunuz. Ani kararınızı daha kazançlı bir hale getirebilirsiniz.

İşleriniz ve planlarınızla ilgili ilerleyişinizde sizi zorlayan çevresel etkiler olabilir. Yakınlarınızla daha samimi bir üslup ve yol arkadaşlığı konusunda size aileniz. Artık hiçbir şeyin aynı olmayacağını bilmelisiniz.

Doğru ve güçlü kararlar alacağınız bir dönemin arifesine giriyorsunuz.

AKREP BURCU:

Olayları lehinize çevirerek sakinliğinize ve mantığınızla hareket etmenize bağlıdır. Bu hafta, kalbinizde tatlı bir rüzgar esebilir ve sizi karar aşamasına getirebilir.

Ev ve aile yaşantınızla ilgili yenilikçi fikirlerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Söz konusu yenilik ve özgürlük, tüm aileniz için geçerli olacağı için olayları sadece kendi açınızdan yürütmemeye özen göstermelisiniz.



YAY BURCU:

Aile yaşantınızda yetersiz olduğunu düşündüğünüz konularla ilgili güzel gelişmeler yaşayacağınız bir haftaya giriyorsunuz.

Sağlık konusunda desteğe ihtiyaç duyacağınız bu haftada, iyi haberler de alabilirsiniz.

Bu haftayı fırsat olarak değerlendirip yakın çevreniz ve iş bağlantılarınız konusunda yüzünüzü güldürecek çalışmalara adım atabilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Bu hafta, yapacağınız harcamalar konusunda size yeni bir kapı aralayabilir.

Harcamalarınız artabilir ve parasal konuda sıkışabilirsiniz. Bu konuda dikkatli olmalısınız. Maddi anlamda planlı ve öngörülü hareket etmeniz gerektiğinizi size hatırlatalım.

Empati yeteneğinizin geliştireceği, iş ortaklıklarınızın maddi boyutunu daha esnek yönetebilirsiniz.

KOVA BURCU:

Oldukça yoğun bir haftaya giriyorsunuz. Özellikle sosyal medyada yapacağınız paylaşımlarla dikkat çekebilir, adınızı duyurabilirsiniz.

Yalnızlığınızı güzel bir tanışma ve görüşme ile taçlandırabilirsiniz. Aşk hayatınız ile ilgili aldığınız kararlar ya da karşı cinse edeceğiniz itiraflara ilişkiniz gelişecek.  Aşk hayatınız sizi fazlasıyla destekleyecek ve ikili ilişkilerde ihtiyaç duyduğunuz birçok detayı size göstererek daha olumlu adımlar atmanızı sağlayacak.

BALIK BURCU:

Bu hafta zihinsel bir mücadele verseniz de kazançlı çıkabileceğiniz de kazançlı çıkacaksınız.

İkili ilişkilerinizle ilgili yeni bir dönemin kapısını aralayabilirsiniz. Zihninizi toparlamanız ve daha sağlıklı kararlar almanız konusunda kendiniz nadasa alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Çevrenizi tahlil ederek, geçmişteki hataları tekrarlamamanız konusunda güçlü bir tavır takınmalısınız.

Yorumlar (0)