2 çocuk babasıydı… Tokat’ta maganda kurşunu can aldı

Tokat'ta düğün sırasında etrafa açılan ateşin ardından ağır şekilde yaralanan 2 çocuk babası Mustafa Koşar yaşamını yitirdi.

YAŞAM 11.09.2022, 13:48 11.09.2022, 14:08
2 çocuk babasıydı… Tokat’ta maganda kurşunu can aldı

Hadise, Tokat’a bağlı Büyükbağlar köyünde bir düğün esnasında yaşandı. Açık havada gerçekleştirilen düğünde ağabeyi ile beraber bir kenarda oturan 29 yaşındaki Mustafa Koşar açılan ateşin ardından karın bölgesinden yaralandı.

Hayata tutunamadı

Çevredekilerin durumu ihbar etmesinin ardından bölgeye sağlık ekipleri yönlendirildi. Tokat Devlet Hastanesine götürülen Koşar, hızlı bir şekilde ameliyata alındı. 2 çocuk babası ve evli olduğu belirlenen genç, gerçekleştirilen bütün müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Sinir krizi geçirdiler

Ölüm haberini alan Mustafa Koşar’ın yakınları sinir krizleri geçirdi. Durumun haber verilmesinin ardından polis ekipleri hastanede güvenlik tedbirleri aldı.

“Havaya ateş etmek istedim”

Olay ile ilgili inceleme sağlayan jandarma ekipleri M.U isimli zanlıyı suç aleti ile beraber yakaladı ve gözaltına aldı. Zanlının verdiği ilk ifadesinde ise havaya ateş etmek isteği ve kaza ile genç adamı vurduğunu söylediği tespit edildi.

Yorumlar (0)