2 bin 660 dolarla personel alınacak

Emirates Havayolları, İstanbul ve İzmir’e kabin görevlisi alacak. Kabul edilenler Dubai’de ücretsiz konaklayabilecek.

YAŞAM 19.06.2019, 18:42
2 bin 660 dolarla personel alınacak

Emirates Havayolları, kabin görevlisi alımı için İstanbul ve İzmir’de işe alım etkinliği yapacak. Başvurusu kabul edilenlerin ortalama maaşı 2 bin 660 dolar olacak. 

İşe kabul edilenlere Dubai’de su, elektrik hizmetleri de dahil mobilyalı ücretsiz konaklama imkanı da sağlanacak, ayrıca çalışılan uçak modelinin büyümesi ve kabin sınıfında değişmesi halinde alınacak maaş da yükselecek.

İŞE ALIM SÜRECİ

İşe alım etkinliklerinden ikisi de Türkiye’de yapılacak. İlk etkinlik 29 Temmuz’da İstanbul’da, ikincisi ise 2 Ağustos’ta İzmir’de gerçekleştirilecek.

Kabin ekibi adaylarının işe alım etkinliğine davet almak için çevrimiçi başvuru yapmaları gerekiyor. Alım etkinliğinin yer bilgisi ise daha sonra şirket tarafından web sitesi aracılığı ile duyurulacak.

İş başvurusu kabul edilenler 7 aşamalı eğitimden geçtikten sonra Emirates filosunda çalışmaya başlayacak. İşe alım süreci de CV inceleme ve değerlendirme, grup değerlendirmesi, erişim değerlendirmesi, online İngilizce değerlendirmesi ve davranış anketi, web tabanlı final görüşmesi olmak üzere 5 aşamalı olacak. 

İŞE KABUL EDİLENLER İÇİN DUBAİ’DE ÜCRETSİZ KONAKLAMA 

Emirates uçuş ekiplerinin yılda 30 gün ücretsiz izin hakkı bulunacak. Kabin görevlisine bir yıllık ücretsiz yıllık izin bileti de verecek. Görev uçuşlarında otel konaklama ve havaalanına gidiş ve dönüş şirket tarafından sağlanacak.

BAŞVURU ŞARTLARI 

En az 21 yaşında olmak

Ayak uçlarında dururken 212 cm’lik kol erişimi

Minimum 160 cm yükseklik

Lise mezunu 

İngilizcede akıcılık (yazılı ve sözlü)

Emirates kabin görevlisi üniforması içindeyken görünür dövmeler olmayacak

Sağlıklı bir Vücut Kitle İndeksi (BMI) 

Yorumlar (0)