17 yaşındaki hamile eşini vuran erkek, cinayete intihar süsü verdi 

17 yaşındaki hamile eşi ile “kıskançlık” sebebiyle tartışan 32 yaşındaki erkek, dini nikahlı eşini başından vurarak öldürdü. Öfkeli koca cinayete intihar süsü vererek eşini kucağında taşıyıp yardım istedi. 

YAŞAM 22.09.2021, 12:30 23.09.2021, 09:23
17 yaşındaki hamile eşini vuran erkek, cinayete intihar süsü verdi 

İstanbul Beyoğlu’nda Kaptanpaşa Mahallesi’nde gerçekleşen olayda 17 yaşındaki Gülseren M., 32 yaşındaki Suat Ö. ile bir süre önce dini nikahla evlenmişti. 6 aylık bir bebeği olan ve 1,5 aylık da hamile olan Gülseren’in “kıskançlık” meselesi yüzünden eşiyle aralarında tartışma çıktığı öğrenildi. O sırada alkollü olduğu belirtilen Suat Ö., tartışmanın ardından evden ayrıldı.  

Akşam saatlerinde ruhsatsız tabancayla eve döndüğü öğrenilen cani erkek, eşi ile tekrar tartışmaya başladı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Suat Ö., camdan dışarıya tek el ateş etti. İkinci ateşle de eşi Gülseren’i başından vurdu. Olayın ardından Suat Ö.’nün kuzeni Ceylan K., odasından çıkarak salona geldiğinde 17 yaşındaki genç kadını kanlar içinde yerde yatarken gördüğünü belirtti. 



Cinayeti gizlemek için intihar süsü verdi 

Dehşete kapılan kadın, 6 aylık bebek Sergül Ö.’yü alarak odaya saklandı. O sırada tabancayı camdan dışarı atan Suat Ö., ağır yaralı eşi Gülseren’i kucağında taşıyarak dışarıya çıktı. Caddeye doğru yürüyen Suat Ö., yoldan geçen bir kişiyi durdurarak Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne doğru yol aldı. 

Yolda kalbi durduğu belirlenen hamile kadın, hastanede hayata döndürüldü fakat sonradan vefat etti. Yapılan otopside genç kadının 1,5 aylık hamile olduğu teyit edildi. Öfkeli Suat Ö.’nün ise genç eşini kucağında caddeye taşıdığı ve araca bindirdiği anlar kameralara yansıdı. Olay esnasında şahsın kuzeni, kucağında çiftin bebeğiyle caddeye çıkarak burada sinir krizi geçirdi. 

Olayın ardından genç kadının ölümüyle ilgili Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Evde bulunan kuzen Ceylan K. ve cani eş Suat Ö., uzun süre sorgulandı. Evde yapılan çalışmalar sonucunda cinayeti Suat Ö.’nün işlediği tespit edildi. İkinci kez ifadesi alınan katil erkek, cinayeti itiraf etti. Evin dışına atılan tabanca ve fişeklere ise polis tarafından el konuldu. 



Cani eş tutuklandı, genç kadın toprağa verildi 

Gözaltında tutulan Suat Ö.’nün çeşitli suçlardan 6 adey kaydı bulunduğu ortaya çıkarken “kasten adam öldürmek” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

Gülseren M. ise Adli Tıp Kurumu’ndaki incelemelerin ardından Sarıyer Yeni Ayazağa Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Yorumlar (0)