17 yaşında aile meclisi kararıyla vuruldu!

Mersin'de 17 yaşında ve 5 aylık hamile olan İrem Bahçe, evlerinin banyosunda ruhsatsız tabancayla başından vurulmuş olarak bulundu. Bahçe'nin ağabeyi, aile meclisinin kararı ile cinayet işlediğini itiraf etti. 

YAŞAM 05.06.2020, 16:25 05.06.2020, 17:08
17 yaşında aile meclisi kararıyla vuruldu!

Şanlıurfa'da ikamet eden Bahçe ailesi, 17 yaşındaki kızları İrem Bahçe'nin nişanlısından ayrılması üzerine çıkan söylentiler yüzünden Mersin'e taşındı.

İrem Bahçe, Mersin'e taşındıktan 20 gün sonra evlerinin banyosunda başından vurulmuş halde bulundu. 

5 aylık hamile olduğu öğrenilen İrem Bahçe, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Sezaryenle alınan bebeği de yalnızca 3 ay yaşayabildi. 

İntihar ettiğini söylediler

Aile bireyleri, İrem Bahçe'nin intihar ettiğini ileri sürdü. Aile, İrem Bahçe'nin cenazesini memleketleri Şanlıurfa'da defnetti. 

Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, aile fertlerini sorguladı. 7 ay boyunca devam eden çalışmanın ardından ekipler, Şanlıurfa'ya giderek anne S.B. (54), baba K.B. (48), ağabeyler M.A.B. (20) ve V.B. (22) ile amcalar İ.B. (44),  M.V.B. (33) ve M.B.'yi (53) gözaltına aldı. 

"Aile meclisinin kararıyla öldürdüm"

Aile fertleri, önce İrem Bahçe'nin, babası K.B.'ye ait tabancayla intihar ettiğini iddia etti. Fakat genç kızın ağabeyi M.A.B, verdiği ifadede, cinayeti aile meclisinin kararı üzerine işlediğini söyledi.  Diğer şüpheliler ise bunu kabul etmedi. 

Şüpheliler, emniyette yapılan işlemlerinin ardından adliyeye gönderildi.

Yorumlar (0)