16 yaşındaki kızı vuran cani yakalandı

Antalya'da 16 yaşındaki genç kızın başından ve karnından silahla vurulmuş halde bulunması olayı ile ilgili bir şüpheli yakalandı.

YAŞAM 16.12.2019, 14:19 16.12.2019, 15:51
16 yaşındaki kızı vuran cani yakalandı

Antalya ilinin Manavgat ilçesinde 16 yaşındaki genç kızın silahla vurulmuş halde bulunmasıyla ilgili olarak olayın zanlısı yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri, Manavgat ilçesi Kır mevkisinde yol kenarında Rümeysa A'nın başından ve karnından vurulmuş halde bulunmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Görgü şahitlerinin dinlenmesi ve çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesinin ardından 20 yaşındaki H.İ.S. Eski Hisar Mahallesi'nde kıskıvrak yakalandı.

Zanlının jandarmadaki ifadesinde bir anlık öfkeyle Rümeysa A'yı vurduğunu, kendisini kimsenin yönlendirmediğini söylediği ortaya çıktı.

Yetiştirme yurdunda kaldığı belirten 16 yaşındaki Rümeysa A'nın, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü, ameliyat edileceği bildirildi.

Anne "Kendini yaktın" diye bağırdı

Jandarmadaki işlemleri tamamlandıktan sonra sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen H.İ.S. adliyeye getirilirken annesi "Kendini yaktın" diye bağırdı. Olay sırasında H.İ.S.'nin yanında otomobilde 1'i kadın 2 kişi daha olduğu, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan bu şahısların işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi.

Kızın babası: En ağır ceza verilsin

16 yaşındaki R.A.'nın babası Muharrem A. ise 20 yaşındaki zanlı H.İ.S.'nin kızını öldürmeye teşebbüs ettiğini belirterek, "Kızım hayat doluydu, neşeliydi. Bu cani, kızımı öldürmeye teşebbüs etti. En ağır cezanın verilmesini istiyorum. Kızımın hayati tehlikesi devam ediyor. Antalya'da ameliyat olacak. Ben de Antalya'ya gidiyorum" diye isyan etti.

H.İ.S. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Yorumlar (0)