16 yaşındaki genç kız, eğlenmek için gittiği evde katledildi

Kayseri'de eğlenmek amacıyla arkadaşlarının evine giden 16 yaşındaki İ.T., 17 yaşındaki B.A. tarafından pompalı tüfekle başından vurularak katledildi. B.A. ve ev sahibi O.Ç. tutuklandı.

YAŞAM 17.08.2021, 18:24 18.08.2021, 13:28
16 yaşındaki genç kız, eğlenmek için gittiği evde katledildi

Korkunç olay, Kayseri'ye bağlı İncesu ilçesinde bulunan Bahçesaray Mahallesi üzerinde meydana geldi.

B.A. ile İ.T., eğlenmek için arkadaşlarının evine gitti. Burada İ.T. ile erkek arkadaşı arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kısa süre içerisinde büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken B.A., evde bulunan pompalı tüfekle genç kızı başından vurdu. Evdekilerin ihbarı üzerine olay mahalline güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık personelleri tarafından gerçekleştirilen kontrolde, genç kızın yaşamını yitirdiği tespit edildi.  

2 kişi tutuklandı

İ.T.'yi katlettiği iddiasıyla yakalanan B.A.'nın ardından ev sahibi O.Ç. de gözaltına alındı.

B.A.'nın polis merkezinde verdiği ifadesinde, tüfeği temizlerken aniden ateş alarak İ.T.'ye isabet ettiğini öne sürdüğü belirtildi. O.Ç.’nin ise olay esnasında evde olduğunu fakat İ.T.'nin ölümü ile ilgisinin olmadığını iddia ettiği öğrenildi. 

Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.A. ve O.Ç., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Talihsiz kızın cenazesinin ise yarın Yozgat'a bağlı Boğazlıyan ilçesindeki Yamaçlı beldesinde son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi. 















Yorumlar (0)