16-22 Mayıs haftasında hangi burcu ne bekliyor? Haftalık burç yorumları...

Yeni haftada hangi burcu ne bekliyor? Burçların güçlü ve zayıf yönleri hafta boyunca nasıl etkiler oluşturacak? İşte yanıtı...

YAŞAM 17.05.2022, 12:30 23.05.2022, 10:40
16-22 Mayıs haftasında hangi burcu ne bekliyor? Haftalık burç yorumları...

Haftanın burç yorumları… 12 burç için, aşk, para sağlık ve kariyer durumları ne olacak? Burçları yeni haftada neler bekliyor? İşte yanıtı…

Koç

Bu hafta koç burcunun yönetişi olan mars balık burcuna geçiyor. Özellikle hafta başındaki ikili ilişkilere dikkat etmek büyük bir önem taşıyor. Yapılması gereken mühim planlarınızı gerçekleştirmek için haftanın son günlerini beklemeniz yararlı olacaktır. Ay tutulmasının etkisiyle birlikte duygusal ve içsel dengelerinizi iyi ayarlamanızın her zamankinden daha önemli olduğu bir hafta içerisindesiniz. Fedakarlık yaptığınız durumların sizi zora soktuğunu görebilir ve olaylara karşı daha tahammülsüz olduğunuzu gözlemleyebilirsiniz. Yeni hafta içe dönüş ve kendinizle muhasebe yapmanız açsısından da etkili bir hafta olacak.

Hafta sonuna doğru duygusal yönlerinizi iyi kontrol altına alın ve özellikle uyku ve beslenme konularına dikkat edin. Seyahat planlarınız varsa yine hafta sonuna ötelemeniz iyi olacaktır. Bu hafta sonunda ikili ilişkileriniz açısından da dikkatli olmanız gereken günlerden geçeceksiniz. Enerjilerinizi daha dengeli kullanmanız yararlı olacaktır. Bu yüzden aşırı hareketli günler geçirmemeye ve hayatınızı rutin bir tempoda sürdürmeye gayret edin. Bu hafta ayrıca sağlığa ilişkin konulara da dikkat etmenizde yarar var.

Boğa

Boğa burcu ve yükselen burcu boğa olanlar... Bu hafta Merkür retrosu burcunuzda devam ediyor. Yeni haftanın enerjileriyle kendinizi çok daha iyi ifade etmek gibi konular ön plana çıkacak ama aynı zamanda bu hafta cümlelerinize, konuşmalarınıza iyice dikkat etmeniz gerek. Hafta ortasında özellikle finansal konulara ilişkin daha dikkatli durmanız gerekiyor. Bankacılık ve finansal işleriniz hafta sonuna doğru, güçlü enerjileri size getirecek. Hafta başında biraz daha sakin kalıp bireysel olarak içe dönmelisiniz. Hafta sonuna gelindiğinde ise eksik işlerinizi önceleyin ve kendinizi meşgul edin. İç sıkıntılarınızı çok fazla dinlemeyin ve sabırla rutin bir hafta sonu geçirmeye dikkat edin. İletişimsel alanlarınızda bu hafta daha dikkat etmeniz gereken bir ortam söz konusu olabilir. Çok iyi giden ilişkilerinize dahi bu hafta için bir kez daha dikkat edin.

İkizler

İkizler burcu yeni haftaya ikili ilişkileri konusunda daha dikkatli olması gerektiği şekilde giriş yapıyor. İletişimsel alanlar dikkate alındığında daha da sakin olmak büyük bir önem taşıyor. Hafta başına bakıldığında kişisel enerjilerin yoğun bir gücünü üzerinizde hissedeceksiniz.

Çalışma hayatının içerisindeyseniz iş temponuzun bir hayli arttığını görebilirsiniz. Bu yüzden işleri kontrol etmede hassas davranmak ve planlamalar konusunda dikkatli olmak bir hayli önem taşıyor. Bununla beraber partneriniz, eşiniz veya ikili ilişkileriniz dikkate alındığında yoğun bir enerji etkisi görülüyor.

Hafta ortasına doğru enerjinizin uyum sağlamadığı insanlarla bir araya gelmemeye gayret gösterin. Hafta sonuna doğru gelindiğinde bir seyahat planınız varsa özellikle bu seyahat planınızı gerçekleştirebiliriz. Yine haftanın iç etkilerinde akademik anlamda ve eğitim anlamında verimli olacağınız bir haftadasınız. Ancak hafta sonuna dikkat! Hafta sonunda beklemediğiniz bir haber alabilirsiniz. Eskiden kalma konular bir anda önünüze çıkabilir. Bu yüzden biraz daha dikkat etmeniz gereken bir hafta içerisindesiniz. Yine bu haftada sağlığa, uykuya ve beslenmeye ilişkin konularda tekrar tekrar düşünmeniz ve düzgün bir planlama yapmanız gerektiğini unutmayın.

Yengeç

Sevgili yengeç burçları… Yeni hafta duygusal hayatınızın ve aşk hayatınızın daha da ön plana çıktığı ve yüzleşmeniz gereken kimi konuların yeniden karşınıza geleceği duygusal olarak yoğun bir hafta olacak. Kişisel rutinlerinizin dışında kalan işlerinizi yaparken dikkatli olmanızda yarar var. Bununla birlikte uzun bir zamandır kendinize zaman ayırmıyorsanız yine bu hafta bunları gerçekleştirmek için iyi bir hafta. Eğer akademik bir yaşamınız varsa, eğitim ve bu alanda hafta başında verimli olduğunuzu göreceksiniz. Hafta ortası itibarıyla iş rutinlerinizin artış gösterdiğini görebilirsiniz.

Hafta ortasına doğru kişisel tartışmalardan mümkün olduğu kadar uzak durmaya gayret edin. Birlikte olduğunuz kişilerle olan iletişiminize son derece dikkat edin ve olası tartışma ortamlarında sakin kalmaya gayret edin. Gereksiz yere alınganlıklar sergilemeyin.

Yeni haftada sağlık ve bedensel olarak biraz daha dikkatli olmalısınız. Sağlığınıza, uyku ve beslenme dengenize önem verin.

Hafta sonunda ise duygusal olarak sakinlemeniz gerekecek. Kendinizi birtakım duygusal yönden taleplerin içerisinde bulabilirsiniz ancak karşınızdaki partnerinizin bu duygusal iletişiminize aynı derecede yanıt vermeme ihtimali yüksek. Bu yüzden duygusal yoğunluktan biraz daha uzak durmanız haftayı iyi enerjilerle tamamlamanız konusunda yardımcı olacaktır.

Aslan

Sevgili aslan burçları ve yükseleni aslan olanlar… Bu hafta ev ve iş arasındaki dengeleyici hususlarınız, ailevi konularınız ve finansal alanlarınız konusunda hafta başındaki etkilere dikkat etmeniz gerekiyor. Perşembe gününe kadar olan etkilerin çok iyi olmayacağını söylemek gerek. Eğer bu hafta böyle bir durum söz konusuysa ev alanlarınızda kalmayı tercih edebilirsiniz. Bir zamandır üzerinde planladığınız işlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir hafta olabilir. Perşembe gününden sonrası rahatlama fırsatlarından daha da iyi yararlanmak için daha rahat geçecek. Bu süreye dek dikkatli olun ve sonradan karşılaşabileceğiniz sorunlu durumlar karşısında pişman olmamak için soğukkanlı olmaya gayret edin.

Kişisel rutinleriniz, bireysel işleriniz için haftanın son iş günü ve hafta sonu çok doğru bir tercih olacaktır. Hafta sonuna doğru yaklaşırken durup bir dinlenmeniz gerekecek. Farklı meşguliyetler bulabilirsiniz. Eşinizle veya partnerinizle güzel zaman geçirmek için iyi enerjiler söz konusu.

Başak

Sevgili başaklar… Yeni haftada uzun bir süredir tek başınıza çözmeye çalıştığınız bir etki, durum veya işin harekete geçmesi veya daha da hızlanmasına ilişkin enerjiler söz konusu.

Hafta ortasına doğru bir şeyleri planlamak ve iş akışı oluşturmak yerine bireysel alanlarınızda kalmanız oldukça yararlı olacaktır. Evinizde, kişisel ortamlarınızda yapmanız gereken rutinlerinizi hafta ortasından başlayarak uygulayabilirsiniz.

Hafta sonuna gelindiğinde daha yoğun etkiler sağlığınız üzerinde olumsuz yönlendirmelere sebep olabilir. Bununla beraber hafta sonu içinde çocuklarınız, ailevi konular, hobileriniz, bir zamandır üzerinde çalıştığınız işlerinize zaman ayırmanız açısından olumlu etkiler söz konusu. Yalnız büyüklerle olan ilişkilere dikkat! Pazar gününün enerjileriyle aile büyükleri ve ev halkıyla olan iletişimlerinize dikkat etmeniz gerekli. Ani gerginlikler yaşanabilir. Ve bir de haftanın sürprizi: Hafta sonu duygusal konular veya aşk hayatınıza dair sürpriz haberler kapınızı çalabilir.

Terazi

Sevgili terazi burçları… Bireysel işleriniz varsa bunları ele almak için haftanın ilk yarısında güzel etkilerle karşılaşacaksınız. Finansal işleriniz özellikle, bankacılık, maddi konular vs. gibi alanlarda güzel etkiler söz konusu.

Hafta ortasına doğru gelindiğinde iş alanları, mesleki alanlar ve meslektaşlarınızla olan iletişimlerinize dikkat etmeye çalışın. Bu hafta sizin adınıza ilişkiler, aşk, çocuklarla olan iletişim ve meslektaşlarınızla kurduğunuz diyaloglar dikkate alındığında özellikle hafta ortasını iyi yönetmek gerekli.

Hafta fizyolojik açıdan da dikkatli olmanızın gerektiği bir hafta. Spor konusunda ağır antrenmanlardan kaçının. Kime hangi belgeyi gönderdiğiniz konusunda özellikle dikkat edin. Hafta sonunda evde olmaya özen gösterin. Evinizde eksik şeyleri düzenlemek için güzel etkiler bulunuyor. Fakat kalabalık ortamlara girmeksizin vakit ayırma alanlarınızın aktif olduğunu göreceksiniz. Bir süredir ebeveynlerinizle kontağınız bulunmuyorsa hafta sonunda da bir görüşme programını rahatça devreye sokabileceksiniz.

Akrep

Ay akrep burcundayken meydana gelen tutulma bugün itibarıyla bitirilse de hafta ortasına kadar kendinizi zorlamadan bir yaşam enerjisi oluşturmanız oldukça önemli. Hafta başına mühim işlerinizi almamanızı tavsiye e derim. Aile büyüklerine ilişkin bir konu bu hafta gündeminize gelebilir. Bununla beraber Mars’ın, tutulmanın hemen akabininde önemli etkileri bulunacak.

Ebeveynlerinize ilişkin, meseleler bu hafta önünüze gelebilir. Bu alanların herhangi bir alanda ortaya çıkması halinde haftanın son günlerine dek sakin kalmanız yararlı olabilir.

Finansal açıdan da bu hafta sizin için biraz yoğun olabilir. Özellikle sözleşmeler, anlaşmalar, maddi konulara ilişkin çok daha fazla dikkatli olmanız gerekecek. Bu haftanın parolası sizin için “sabır.” Karşılaştığınız zorluklarda ani tepkiler vermemeye ve sabırlı olmaya dikkat edin. Bir de sağlık bu hafta sizin için önemli. Sağlığınıza dikkat etmeniz ve yeme içme rutinlerinize her zamankinden daha fazla hassasiyetle yaklaşmanız gerekiyor.

Yay

Yay burcunda hafta başı enerjileri oldukça önemli. Fiziksel olarak dayanıklılık oluşturmak için özellikle hafta ortasına dek temkinli olmanızda yarar var. Gruplarla işleriniz varsa, bu bir alie grubu olabilir veya başka bir şey… Dikkatli davranmalısınız. Bireysel yapacağınız işleriniz bulunuyorsa iş planınızda bunları önceleyin. Hafta ortası itibarıyla finansal açıdan çözülmesi gereken konular önünüze çıkabilir. Bu işlerinizle ilgilenirken yatırımsal alanlarda risk almamak büyük bir öneme sahip olabilir.

Hafta ortasına doğru enerji alanınız artacak. Dolayısıyla size değişiklik katabilecek olan hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Haftayı kapatırken dengeli duygusal ilişkiler alanında kalmanız önemli. Özellikle işlerinizi hafta sonuna doğru almanız sizin için iyi olacaktır. Hafta sonunda birtakım görüşmelerin içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. İletişim noktalarınızı dikkate alarak özellikle birine söz verirken o sözü gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğinizi iyi tartın. Yeni haftada gereksiz yüklerin içine girmemeye çabalayın.

Oğlak

Sevgili oğlak burçları… 16 Mayıs haftası sizin için sosyal etkileri yüksek bir hafta olacak. Bireysel olarak da öne çıkacaksınız elbette. Özellikle doğayla ilişkili konularda bilgilenmek ve daha önce fark etmediğiniz kimi konuları görebildiğinizin farkına varacaksınız.

Hafta ortasına dek kendinizle olacağınız işleri ön plana almaya gayret edin. Yakın akrabalar, kardeşlerle hafta ortasına dek daha sakin olmanız gerekli. Bir adım atarken bir şey yaparken düşünerek hareket edin. Kredi vs. gibi bir konu veya bir imza olayı olabilir. Bu durumlarda acele etmeksizin organize olmaya çalışın.

Toparlamaya çabaladığınız bir işteki bütün iş planlarınız ve girişimleriniz hususunda daha da dikkatli olmanız gerekli. Sınırlarınızı iyi belirlemeniz gereken bir hafta bu hafta. Bu hafta fiziksel olarak kendinizi çok fazla yormamaya çalışın ve yoğun tempolardan uzak durun. Ay bu hafta Cuma gününden itibaren sizin burcunuza geçecek. Bu yüzden planınızdaki daha yoğun işleriniz haftanın son iş gününü ve sonrasına almaya çabalayın.

Kova

Sevgili kovalar. Kariyer ve iş açısından sizin için oldukça tempolu bir hafta. Eğer çalışma hayatındaysanız başkalarıyla beraber yürüttüğünüz işlerle aileye ilişkin konulardaki yoğunluğunuz artacak fakat haftanın ilk iki gününde ruhsal ve duygusal olarak daha dengeli gitmeniz lazım.

Bununla beraber hafta ortasında yine finansal konularda ve kişisel diyaloglarda iyi bir yönetime ihtiyaç duyacaksınız. Kendi sınırlarınızı iyi belirleyin başkalarıyla kontaklarınızda sabit durun. Kalabalık yerlere girmekten kaçının. Çalışma hayatı yine bu hafta sizin için dikkatli olmanız gereken alanlardan. Çalışma hayatınızda sakin kalmanız ve hafta sonuna dek iletişimsel alanlarda sınırlarınızı koruyabilmeniz oldukça önemli. Hafta ortası itibarıyla hem doğru haberleri almanız hem de sizlere yol gösterenlerin sayısının artmasıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşanacak.

Bu hafta sağlık konusunda, boğaz enfeksiyonları gibi konulara dikkat edin. Boğazınızı rahatlatacak türde yiyecek ve içecekler kullanın. Ne yiyip içtiğinize de dikkat edin.

Balık

Ve son olarak balık burçları. Sevgili balıklar, yeni haftada akademik işler, eğitim alanındaki çalışmalar, yurt dışı kontakları gibi konular sizin için ön plana çıkacak. Çeşitli organizasyonlar, tanıtımlar gibi hususlarda kendinizi etkin ve söz sahibi olarak hissedebilirsiniz. Bu hafta çevrenizde işinizi engellemeye çalışabilecek insanlara karşı bir hayli dikkatli olmanız gerekiyor. Belki arkanızdan çevrilen işlere karşı daha da dikkatli olmanız motivasyonunuzu yitirmemeniz için önemli olacaktır. Yaşayabileceğiniz olumsuzluklar ve kendinizi içinde bulacağınız tartışmalarda sağduyulu olmaya çabalayın.

Hafta ortasında öfke patlamaları gibi konular yaşayabilirsiniz. Üzerinizde biriken kötü enerjileri atmak için yoğun olmayan tempoda spor aktivitelerine yönelebilirsiniz. Özellikle hafta sonuna doğru rahatlama enerjilerine oldukça ihtiyacınız olacak. Hafta sonuna gelindiğinde kendinize zaman ayırmaya çalışın ve ailevi konularda yaşanabilecek can sıkıcı konular karşısında daha tedbirli ve sakin davranın. Hobilerinizle, çok hareketli olmayan sosyalleşmelerle hafta sonunu tamamlayabilirsiniz.

Yorumlar (0)