150 bin TL'lik altın dolu poşeti unutup gittiler!

Kocaeli İzmit'te bir kişi 10 gün önce aracının kapı gözünde bulduğu 150 bin TL değerinde 51 altının bulunduğu poşetin sahibini günlerce arayıp bulamayınca altınları polise teslim etti.

YAŞAM 29.08.2020, 23:45 30.08.2020, 00:00
150 bin TL'lik altın dolu poşeti unutup gittiler!

Kocaeli İzmit'te yaşayan Taner Çakırer adlı bir vatandaş 10 gündür aracında bulmuş olduğu poşetten çıkan 51 Cumhuriyet altınının sahibini arıyordu.

Çakırer arayıp da bulamadığı altının sahipleri için çözümü altınları polis ekiplerine teslim etmekte buldu.

10 gün önce bir otoparktaki hafif ticari aracına bindiği esnada aracının kapısındaki gözde bir poşetin içinde 51 çeyrek altın olduğunu gören Çakırer büyük bir şaşkınlık yaşadı. Altınların sahibini aramaya koyuldu ve yaklaşık 150 bin TL değerindeki altın dolu poşetin sahibini 10 gün boyunca aradı.

Günler sonrasında sahibini bulamayınca Çakırer polis ekiplerine altınları teslim etti.

"Zerre kadar altını almayı düşünmedim"

Altınları saklamayı tek bir an bile düşünmediğini ifade eden Çakırer, "Samimiyetimle söylüyorum, altınları almak zerre kadar aklımdan geçmedi. Zaten biz Kocaeli'de örnek bir derneğiz. Yardımsever insanlarız. Allah bizim boğazımızdan haram lokma geçmesini nasip etmesin. 

Bizi kahraman da keriz de ilan edenler var. Ama biz bunu Allah rızası için yaptık. Öyle lüks içinde yaşayan insanlar değiliz. Herkes gibi geliri olan insanlarız." dedi.

Yorumlar (0)