12 yaşındaki çocuğu, annesinin yanında taciz etti!

İstanbul'un Avcılar ilçesinde 12 yaşında olduğu öğrenilen bir kız çocuğu, annesinin yanında tacize uğradı. 

YAŞAM 23.11.2020, 13:10 23.11.2020, 13:14
12 yaşındaki çocuğu, annesinin yanında taciz etti!

İğrenç olay, İstanbul'un Avcılar ilçesinde 21 Kasım Cumartesi gecesi meydana geldi.

Yakınlarını ziyaret etmek için Ukrayna'dan Türkiye'ye gelen bir anne ile iki kızı, Şükrübey durağında metrobüsten indi. Söz konusu anne ile iki kızı, taksi arayışına girdi. Bunun için yol kenarında yürümeye başlayan aile, bir sapık tarafından takip edildi. 

Önce sözlü, sonra fiziksel taciz...

Söz konusu sapığın, ilk başta aileyi sözlü olarak taciz ettiği, daha sonra da 12 yaşında olduğu öğrenilen kız çocuğuna fiziksel anlamda tacizde bulunduğu belirtildi. Yaşananların ardından şaşkınlığa uğrayan anne, sapığa dönerek tepki gösterdi. Bunun üzerine şüphelinin oradan uzaklaştığı ve ortalıktan kaybolduğu görüldü.

Belediye arabasını durdurdu

Korkuya kapılan anne, hemen karşısına çıkan belediye arabasını durdurdu. Emniyete giden aile, kendilerine yönelik tacizde bulunan kişiyi şikâyet etti. 

Görüntüler ortaya çıktı

İğrenç olaya dair görüntüler, güvenlik kameralarına da yansıdı. Anne ile iki çocuğunun valiz taşıdıkları ve yürüdükleri fark edilen görüntülerde, bir kişinin ailenin arkasından geldiği ve 12 yaşında olduğu öğrenilen kız çocuğunu fiziksel olarak taciz ettiği görüldü. Görüntülerde, annenin sapığa tepki gösterdiği, bunun üzerine şüphelinin oradan kaçarak uzaklaştığı fark edildi. 

Yorumlar (0)