11 yaşındaki Hüseyin hayvan otlatırken 30 kitap okudu

Kütahya'da ortaokul öğrencisi olan 11 yaşındaki Hüseyin hayvanları otlatırken kitap okuyup eğitimine ara vermedini söyledi.

YAŞAM 03.07.2021, 12:40 04.07.2021, 09:12
11 yaşındaki Hüseyin hayvan otlatırken 30 kitap okudu

Kütahya Aslanapa Örenköy Ortaokulu öğrencisi Hüseyin Sert, hayvanları otlatırken kitap okuyarak eğitimine mola vermediğini kaydetti.

11 yaşındaki Hüseyin Sert, yapmış olduğu açıklamada, "Kitapları seviyorum. Büyükbaş hayvanlarımızı otlatırken de kitap okumaya ara vermiyorum. Pandemi zamanında bu bende alışkanlık haline geldi." dedi.

Bir senede 30 kitap okudu

Sert, "Bir senedir dağlara hayvanları otlatmak amacıyla gittiğimde kitap okuma alışkanlığı da kazanmış oldum. Bir sene içerisinde daha çok roman türünde olan 30 kitap okudum. Böylece birçok konuya ilişkin bilgi sahibi oldum." şeklinde konuştu.

"Kitap okumaktan hiç vazgeçmeyeceğim"

Kitap okumaya ilişkin alışkanlığım birçok konuda beni bilgi sahibi yaparken birçok olayın karşısında düşünüp de hareket etmemi sağlıyor. Okumanın mekanı ve yeri yoktur. Ben bu alışkanlığımdan tatil süresince de taviz vermeyeceğim. Bu alışkanlığı kazanmam konusunda emeği geçen öğretmenlerime ve aileme teşekkürlerimi sunuyorum." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)