10 günde 12 kedi öldü, hayvanseverler ayağa kalktı!

İstanbul Çekmeköy'de bulunan bir sitede hayvanseverlerin yaptığı kedi evinde yaşanan kedi ölümleri, site sakinlerini ayağa kaldırdı.

YAŞAM 03.12.2019, 14:11 03.12.2019, 14:14
10 günde 12 kedi öldü, hayvanseverler ayağa kalktı!

İstanbul Çekmeköy'de bulunan 550 konutluk sitede hayvanseverlerin ve site sakinlerinin katkısıyla yapılan kedi evindeki 19 kediden 12'si son 10 gün içinde hayatını kaybetti.

Kedilerin zehirlendiğini iddia eden site sakinleri, geriye kalan yedi yavru kedinin veterinerde tedavi altına alındığını söyleyerek, bu olaydan sorumlu olanların bulunmasını talep ettiler.

Kedi evinin yapılmasında katkısı bulunan site sakini Atike Etçioğlu, kedi ölümlerinin kedi evinin faaliyete geçmesinden sonra başladığını, ilk önce teker teker ölümler gerçekleşirken daha sonra toplu ölümlerin olduğunu söyledi. Ve şöyle devam etti:

“Çok fazla şikayet alınıyormuş. Yönetim de bu konuda sadece onları destekliyor. Bizim için herhangi bir şey yapmadı bugüne kadar. Burası çok geniş bir alan. Burada öldürülebiliyorlarsa bu hayvanlar nerede gezecek? Şikayetçi olduk. İki akşamdır biz karakola gittik. Arkadaşlar dilekçe verdi"

Başka bir site sakini de kedilerin bir veya birden fazla kişi tarafından zehirlendiğini iddia etti. Geriye kalan yavru kediler ise Ataşehir'de bulunan bir veterine kliniğinde tedavi altına alındı.

Yorumlar (1)
Gul metin 4 yıl önce
Kim yapicak yonetimle isbirligi yapan hayvan dusmanlari sitenin her yerinde kamera var ...bunu yapan o kamerslari yerini bilen gorunmeden zehirlemistir...bunlarin Allahi yok
Orasi cayir cimenken hayvanlar vari..sen geldin oraya site yapip onlarin alanlarini gasp ettin ..dagdan geldiniz bagdakini kovuyorsunuz...aptal cahil insanlarrrf