Paha biçemediği dev balkabağını satmak istemiyor

Amasya’da manav sahibi olan Özgür Cevizli, tezgahında sergilediği, tartıda 30 kilo gelen dev balkabağını asla satmayı düşünmüyor. Paha biçemediği dev balkabağına 5 Bin TL. teklif etseler dahi vermeyeceğini söyleyen manav çekirdeklerini ekerek daha büyük kabak yetiştirmek istediğini söylüyor

TARIM 08.10.2021, 09:25 09.10.2021, 11:29
Paha biçemediği dev balkabağını satmak istemiyor

Amasya-Samsun karayolu üzerinde faaliyet gösteren evli ve 3 babası olan manav Özgür Cevizli, Değirmendere köyünden satın aldığı dev balkabağını alarak tezgahının önünde sergilemeye başladı. Özellikle yoldan geçenlerin büyük ilgi gösterdiği kabak sayesinde satışlarının da arttığını ifade eden Manav, bu nedenle asla kabağı satmayı düşünmediğini ifade ediyor.

“Daha büyüklerini yetiştireceğim”

 Tezgahına gösterilen ilgiden son derece memnun olan Özgür Cevizli, kilosu 3 liradan olan kabakların satışını da yapıyor. 43 yaşındaki manav “dev kabak tezgahıma ayrı bir renk katıyor. Onu artık tezgahımın uğuru olarak görüyorum. 5 bin lira verseler de satmam. Çürüyene kadar burada kalmasını istiyorum. Sonra çiğidini alarak yeniden ektirmek gibi bir düşüncem var. Böylelikle belki bundan daha büyükleri yetişir” şeklinde konuştu.  

Hayatında tatlı hiçbir şey sevmediğini söyleyen manav, bu nedenle kabak yemeğini hata tadını bile bilmediğini ifade etti. Sayesinde müşterileri arttığı için de bu kabağa gözü gibi baktığını da söyledi.

Yorumlar (0)