Elazığ ve Malatya'da tarımsal destek ödemeleri bugün yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, deprem felaketinden etkilenen Elazığ ve Malatya’daki çiftçilere 31 Ocak’ta verilmesi planlanan 33,3 milyon liralık desteğin bugün ödeneceğini söyledi.

TARIM 27.01.2020, 14:34
Elazığ ve Malatya'da tarımsal destek ödemeleri bugün yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Elazığ ve Malatya’daki çiftçilere yönelik tarım destek ödemelerinde değişikliğe gidildiğini belirtti. Yapılan değişikliğe göre, depremden etkilenen Elazığ ve Malatya’da yaşayan çiftçiler 31 Ocak’ta yapılacak 33,3 milyon liralık destek ödemesini bugün alacak.

Deprem felaketinin gerçekleştiği illerdeki çiftçilere 33,3 milyon lira ödeme bugün yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, “Elazığ ve Malatya'da bulunan çiftçilerin 31 Ocak'ta yapılması planlanan 33,3 milyon lira değerindeki tarımsal destek ödemelerini bugün saat 18.00 itibarıyla üreticilerin hesaplarına aktarmış olacağız.” dedi.

Pakdemirli, bu kapsamda Elazığ ve Malatya’da, buzağı üreticilerine 23 milyon lira, yem bitkileri için 6,5 milyon lira, hububat için 3 milyon lira, Çevre Amaçlı Tarım Arazilerinin Korunması Programı (ÇATAK) için 100 bin lira, sertifikalı tohum kullanımları için ise 100 bin lira destek ödemesi yapılacağını söyledi.

Yorumlar (0)