Denizli emniyetini gecekondu baskınında şaşırtan olay: 20'si çocuk...

Denizli Pamukkale’de bir gecekonduya baskın yapan ekipler, kumarhane ile karşılaştı. Aynı anda 100 kişinin kumar oynadığı mekanda 20 çocuk da yer alıyordu. Değerli güvercinler için kumar oynayan 100 kişi, çevik kuvvet desteğiyle emniyete götürülürken aileler de çocuklarını sormak için gecekondunun yolunu tuttu.  

TARIM 16.01.2022, 11:53 16.01.2022, 12:16
Denizli emniyetini gecekondu baskınında şaşırtan olay: 20'si çocuk...

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Topraklık mahallesinde etrafı çadırla çevrili olan bir gecekonduda kumar oynatıldığına dair ihbar alan Ahlak Büro Amirliği ekipleri, akşam saatlerinde harekete geçti. Sokaktaki güvenlik kameralarını titizlikle inceleyen ve ayrıntılı çalışma ile mekana baskın yapan polisler, gördükleri manzara karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. 



Para yerine güvercinli kumar 

100 kişilik kumar ekibi, parası olmadığı için ortaya değerli güvercinleri koymuştu. Kafesin içinde tutulan güvercinlere sahip olmak isteyen kumarbazlar, polisi karşılarında görünce neye uğradıklarını şaşırdı. Kumar ekibinin içerisinde 20 çocuğun da olduğunu belirleyen polis ekipleri, önce GBT sorgulama yaptı ardından da okey taşları ve paraları topladı.  



Pandemi koşulları ihlal edildi 

Hijyen ve salgın koşullarının ihlal edildiği ortamda çevre karakollardan takviye çevik kuvvet ve araç istendi. Aileler, kumarhaneye gelerek çocuklarını almak istedi. Şahıslar gruplara ayrılarak çevik kuvvet ekipleri gözetiminde emniyete götürüldü. 18 yaşından küçük olan 20 çocuk ise işlemlerinin ardından karakollara sevk edildi. Piyasa değerleri yüksek olan güvercinler, barınağa gönderildi. 

Yorumlar (0)