Çağdaş gübre teknolojileri Antalya Fuarında!

İspanya’nın tarım sektöründe dünyaca ünlü şirketi Antonio Taranoza firmasının Türkiye Distribütörlüğü aracılığıyla Türk çiftçisine hizmet eden Agronil Tarım, 27 ila 30 Kasım arasında Antalya’da düzenlenecek Growtech Uluslararası Tarım Fuarı’na hazırlanıyor.

TARIM 25.11.2019, 16:18 25.11.2019, 16:40
Çağdaş gübre teknolojileri Antalya Fuarında!

Dünyanın en büyük 2. şirketi olan gübre markası Antonio Taranoza firmasının Türkiye Distribütörü ile beraber Türk çiftçisine hizmet eden Agronil Tarım, gübre sektöründe hızla gelişen teknolojiyi takip ederek ürettiği Organomineral Sıvı Gübreler, Sıvı Damlama Gübreleri, Sıvı ve Toz Yaprak Gübreleri, Mikro Elementler ile Organik Sıvı Toprak Düzenleyicileri 27-30 Kasım tarihlerinde Antalya’da tanıtacaklarını bildirdi.


Geçtiğimiz yıllarda yapılan fuardan bir görsel

"En iyi gübreler ile en uygun dekar maliyetini oluşturma" sloganıyla çiftçiye çözüm ortaklığı


10 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Agronil Tarım'ın kurucusu Taner Kaplan

“En iyi gübreler ile en uygun dekar maliyetini oluşturma” sloganıyla çiftçiye çözüm ortağı olduklarını vurgulayan Agronil Tarım’ın Kurucusu Taner Kaplan, Antalya Expo Center’da 50 bin m2’lik alanda, “Tarım ve Teknolojinin Global Buluşması” başlığında düzenlenen fuara hazır olduklarını şu sözleriyle ifade etti:

"Türkiye disbiritörlüğünü üstlendiğimiz Tarazona firmasını rakiplerinden ayıran en büyük özellik kaliteli ham madde ile çevreye ve doğaya saygılı üretimdir. Son teknolojiyi yansıtan İspanya'daki devasa tesislerde üretilen sektörün en iddialı gübre çeşitlerini orijinal ambalajlarıyla Türk çiftçisinin hizmetine sunuyoruz."

Yorumlar (0)