Antalya'da Halk Et 14 ton et sattı!

Antalya Kepez’de yer alan Halk Et’in ilk satış mağazasında geçtiğimiz ay 14 bin kilogram et ve et ürünü 6 bin 500 ziyaretçinin akınına uğradı.

TARIM 17.01.2020, 14:24 17.01.2020, 14:35
Antalya'da Halk Et 14 ton et sattı!

Kepez'de açılan Halk Et'in ilk satış mağazası geçtiğimiz ay 6 bin 500 kişi tarafından ziyaret edildi. Bir ay içinde 14 bin kilogram et ve et ürünü satıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ikinci Halk mağazasının çok yakında Manavgat'ta açılacağını söyledi ve “Tüm ilçelerimizde hemşehrilerimizi kaliteli ve sağlıklı et ürünleriyle buluşturacağız” diye konuştu.

Haftanın 6 günü açık!

İçerisinde veteriner ve gıda mühendislerinin de yer aldığı 5 kişilik komisyon Antalyalı üreticilerden alınan hayvanlar uzman veterinerler kontrolünde kesilerek ve işlenerek Antalyalı tüketiciye sunuldu. Pazartesi-Cumartesi arasında haftanın 6 günü saat 08.00 ila 20.00 arasında hizmet vermeye devam eden Kepez Halk Et Satış Mağazası 11 Aralık 2019 ila 11 Ocak 2020 tarihleri arasında 6 bin 500 kişi tarafından ziyaret edildi ve bu süreçte 14 bin kilogram et ve et ürününün satıldı.

Tüm ilçelerde Halk Et!

Antalyalıları ucuz ve sağlıklı etle buluşturmayı sürdüreceklerini belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşın desteğiyle adım adım büyüyen Halk Et'in ikinci mağazasını Manavgat Bahçelievler'de açılacağını söyledi. Böcek, “Kepez'de açtığımız satış mağazalarımıza söz verdiğimiz gibi yenilerini ekliyoruz. Kıymayı ve eti hem piyasa fiyatının altında hem de sağlıklı ve güvenli bir şekilde halkımızla buluşturuyoruz. Manavgat'ın ardından diğer ilçelerimizde de açacağımız satış mağazalarımız için yer arayışları ve çalışmalarımız devam ediyor” sözlerini kaydetti.

Yorumlar (0)