Ankara’da kaçak et satan kasaba operasyon!

Ankara Altındağ’da zabıta ekipleri, kaçak et satışı yapan merdiven altı bir kasaba baskın düzenlendi. Operasyonla, 200 kilograma imha edilmek üzere el konuldu.

TARIM 25.01.2020, 16:38 25.01.2020, 17:54
Ankara’da kaçak et satan kasaba operasyon!

Ankara’nın Altındağ Belediyesi zabıta ekipleri,Battalgazi Mahallesi’nde vatandaştan gelen bir şikâyet neticesinde baskın düzenledi. Merdiven altı kaçak et satışı yapan bir kasap işletmesine operasyon düzenledi.

Altındağ İlçe Tarım Müdürlüğü'ne bağlı birimlerle koordineli şekilde yürütülen operasyonla, ruhsatsız işletilen ve etleri sağlıksız koşullarda tutan iş yerine cezai işlem uyguladı. İlk yapılan incelemelerin ardından işletmenin 200 kilogram kaçak eti satmak üzere sakladığı tespit edildi.

“Taviz vermeyeceğiz”

Altındağ Zabıtası'nın halk sağlığını korumak için mesai kavramı gözetmeksizin görev başında olduğunu belirten Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “Hemşehrilerimizden gelen ihbarları çok önemsiyoruz. Gelen şikâyetler üzerine harekete geçen ekiplerimiz, halk sağlığını tehdit eden ürünlere el koyarken, bu ürünleri satışa sunan işletme sahiplerine de cezai işlem uyguluyor. Bu konuda asla taviz vermeyeceğiz. Hemşehrilerimiz her türlü şikâyetlerini sosyal medya hesaplarımız ve 444 3919 numaralı Altın Masa Çağrı Merkezi'ne bildirebilirler” dedi.

Yorumlar (0)