Ankara’da bir otomobil, trenin altında metrelerce sürüklendi: 1 ölü, 2 yaralı

Ankara Polatlı’da hemzemin geçitteki bariyerin çalışmaması sebebiyle ray kontrolleri yapan bir tren, bir otomobili altına alarak yaklaşık 300 metre sürükledi. Otomobil içerisinde bulunanlardan biri hayatını kaybederken sürücü ise ağır yaralandı. Tren makinisti olayı hafif yaralarla atlattı.

TARIM 07.02.2022, 14:20 07.02.2022, 14:37
Ankara’da bir otomobil, trenin altında metrelerce sürüklendi: 1 ölü, 2 yaralı

Ankara’nın Polatlı ilçesine bağlı Fatih mahallesinin Ziya Gökalp caddesinde meydana gelen olayda 66 yaşındaki Şükrü Yılmaz, kullandığı 06 DE 6011 plakalı otomobille hemzemin geçitten geçmek istedi. O sırada geçitteki bariyerin çalışmaması sebebiyle ray kontrolleri yapan bir tren, otomobili altına alarak 300 metre kadar sürükledi. 

Otomobilde yolcu koltuğunda bulunan 68 yaşındaki Alişir Ünal, araç içinde sıkışarak hayatını kaybetti. Şoför koltuğunda oturan Şükrü Yılmaz ise ağır yaralandı. Makinistin kazayı hafif yaralarla atlattığı öğrenildi. 



“Kontrollü geçiş vardı ama yolu kapatmamışlardı” 

Kazaya karışan otomobilin arkasında bulunan Ahmet Ergenç ise görgü tanığı olarak şunları aktardı: “Otomobil, Şehitlik Mahallesi’nden aşağıya indi, arkasındaki araç da bendim. Hemzemin geçidin bariyeri kapalıydı, tren yolu görevlileri kolu kendileri indirip kaldırıyordu. Kontrollü geçiş sağlıyorlardı ama yolu kesinlikle kapatmamışlardı.” 

Kazada hayatını kaybeden Alişir Ünal’ın cenazesi savcının incelemesinin ardından Keçiören Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 



Yorumlar (0)