Zlatan Ibrahimovic: Ben hayvan değilim!

Zlatan Ibrahimovic, LA Galaxy ile MLS takımında son karşılaşmasına çıkıyor. Sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcunun, kulübünün Minnesota ile oynayacağı kaşılaşmanın ardından Amerika'da ki futbol kariyerini noktalayabilir.

SPOR 19.10.2019, 13:20 19.10.2019, 13:40
Zlatan Ibrahimovic: Ben hayvan değilim!

Zlatan Ibrahimovic'in bir sonraki forma giyeceği takımın İtalya ekiplerinden birisi olacağı tahmin ediliyor. 38 yaşındaki oyuncu, La Gazzetta dello Sport'a vermiş olduğu demeçte oldukça iddialı sözler sarf etti.

"Hedefi olan bir takıma gideceğim"

İsveçli golcü, "38 yaşında hala arzusu bitmemiş birisiyim. Bu beni ayakta tutuyor. Beni heyecanlandıracak özel bir şey bekliyorum. İtalya benim ikinci evim. Bütün teklifleri değerlendireceğim. Sırf Ibrahimovicim diye birisine transfer olmayacağım, hedefi olan bir takıma gideceğim." şeklinde bir açıklama yaptı.

zlatan ibrahimoviç ile ilgili görsel sonucu

"Sadece bir Zlatan Ibrahimovic var ve bir tane daha gelmeyecek"

Yıldız futbolcu, "Hâlâ fark yaratabilecek bir oyuncuyum. Ben hayvanat bahçesinde bulunan bir hayvan değilim, insanlar beni görsün diye oynamıyorum. Sadece bir Zlatan Ibrahimovic var ve bir tane daha gelmeyecek." ifadelerine yer verdi.

Futbolcunun bu açıklamalarının sonrasında Ocak ayında transfer olacağı yeni takımı şimdiden merak edilenler arasında yerini aldı.

Yorumlar (0)