Zidane: Galatasaray'ı yenmek zorundayız!

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge ile 2-2 eşitlikle biten karşılaşmasının ardından teknik direktör Zinedine Zidane ve Emilio Butragueno sarı-kırmızılı takımla yapacakları iki karşılaşma ile ilgili iddialı sözler sarf etti.

SPOR 02.10.2019, 10:49
Zidane: Galatasaray'ı yenmek zorundayız!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'la aynı grupta mücadele eden Real Madrid sahadan Club Brugge ile 2-2 beraberlikle ayrıldı. İlk maçında PSG'ye karşı yenilgi alan ve Belçika ekibi karşısında da 2-0 geriden gelerek 1 puan alabilen Real Madrid ekipte teknik direktör Zinedine Zidane mücadele sonrası  şu açıklamada bulundu:

"Bir puandan memnun değiliz. Sonuç kötü ama reaksiyonumuz iyiydi. Yediğimiz ilk gol çok komikti. Maça çok kötü başladık."

Sarı-kırmızılı takımla oynayacakları karşılaşma hakkında Fransız teknik direktör, "Şimdilik La Liga'da cumartesi günkü oynayacağımız maçı düşünüyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde iyi durumda değiliz ama sonraki maçlardan iyi sonuçlar alıp gruptan çıkacağız" şeklinde bir açıklama yaptı.

"Hata yapma şansımız kalmadı, kazanmak zorundayız"

Eflatun-beyazlı takım yöneticilerinden Emilio Butragueno karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Artık hata yapma şansımız kalmadı. Galatasaray'a karşı kazanmak zorundayız. Bu iki maçta oynadığımız oyun belirleyici olacak" dedi.

Yorumlar (0)