Zeki Çelik adım adım Tottenham'a!

Premier Lig takımlarından Tottenham'ın teknik direktörü Jose Mourinho'nun Ocak ayındaki hedeflerinden birisinin Zeki Çelik olduğu iddia edildi.

SPOR 10.12.2019, 17:28 12.01.2020, 20:32
Zeki Çelik adım adım Tottenham'a!

Fransa Ligue 1 takımlarından Lille'de etkili bir performans ortaya koyan genç yıldız Zeki Çelik, Tottenham tarafından yakın markaja alındı.

Kısa bir süre önce teknik direktör Mauricio Pochettino ile yollarını ayıran ve göreve Jose Mourinho'yu getiren ada ekibi, Ocak ayında takımı güçlendirmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda takımın savunma hattındaki sıkıntılarına öncelik verecek olan Tottenham'ın, sağ bek pozisyonu için Zeki Çelik'i düşündüğü ifade edildi. Kyle Walker-Peters'i yeterli görmeyen Mourinho'nun Aurier'in tek alternatifi olması sebebiyle ara transfer döneminde bu bölgeye bir oyuncu takviyesi yapmanın planlarını yapıyor.

Joao Sacramento, Mourinho'ya önerdi

Lille'de antrenörlüğü bırkarak Tottenham'da Mourinho'nun ekibine dahil olan Joao Sacramento'nun Zeki Çelik'i ünlü teknik adama öneren isim olduğu dile getirildi. Sacremento’nun yakından tanıdığı Çelik için Mourinho'ya olumlu rapor verdiği ve transfer edilmesi konusunda ısrarcı olduğu belirtildi.

Dış basın da onayladı

Diğer yandan dış basında da Zeki Çelik'in Tottenham'ın transfer listesinde olduğuna dair haberler gündemde yer alıyor. Bleacher Report'a göre Tottenham'ın sağ bek pozisyonu için arayışlarda olduğu ve listenin ilk sırasında Zeki Çelik'in bulunduğu öne sürüldü.

Ayrıca İspanya ve İtalya'dan bir çok takım tarafından takip edilen yıldız oyuncu için Milan ve Fiorentina'nın da Lille'in kapısını çalacağı tahmin ediliyor.
 

Yorumlar (0)