Zaniolo'dan 'Fenerbahçe' açıklaması

"Galatasaray'ı, Fenerbahçe'ye tercih ettiğinize yönelik iddialar doğru mu, ikincisi size çok daha fazlasını sunmuş olmasına karşın?" şeklindeki soruya Zaniolo, "Doğru fakat Galatasaray benimle daha evvel irtibata geçmişti ve ben onlara daha evvel söz vermiştim." cevabını verdi.

SPOR 26.03.2023, 20:04
Zaniolo'dan 'Fenerbahçe' açıklaması

Ara transfer dönemi içinde Roma'dan sarı-kırmızılılara gelen 23 yaşındaki İtalyalı futbolcu Zaniolo, İtalya basınına röportaj verdi.



"Türkiye'de beş sene kalacağımı garanti edemem"

Ülkesine bir gün geri dönmeyi düşünüp düşünmediği sorulan Nicolo Zaniolo, "Bakın, geleceği hiç kimse bilemez. Elbette ki Türkiye'de beş sene kalacağımı garanti edemem fakat burada olduğum müddetçe elimden gelenin en iyisini yapacağım." cevabını verdi.



"İtalya'da üst sıralara oynar..."

Zaniolo, Serie A'da daha evvel meşin yuvarlak koşturmuş Icardi, Torreira, Mertens, Oliveira, Muslera gibi futbolcularla beraber oynadığının hatırlatılması üzerine, "Biz çok iyi bir teknik direktörü olan büyük bir takımız. Benim şansıma ki teknik direktörümüz Okan Buruk İtalyanca konuşuyor. Bu takım, İtalya'da oynuyor olsaydı, Serie A'da Avrupa kupalarına katılacak bir yerde olurdu çünkü gerçekten iyi futbolculara sahip. Size yalnızca benim hücumdaki ortağım Icardi'yi söylüyorum ki şu an en iyi golcülerden biri." dedi.



"Bunların hepsini istiyoruz..."

Zaniolo, sarı-kırmızılı takımdaki hedeflerine dair "Süper Lig'i kazanmak, Türkiye Kupası'nı kazanmak ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmek. Bunların hepsini istiyoruz." yorumunda bulundu.



"Galatasaray'ı, Fenerbahçe'ye tercih ettim"

"Galatasaray'ı, Fenerbahçe'ye tercih ettiğinize yönelik iddialar doğru mu, ikincisi size çok daha fazlasını sunmuş olmasına karşın?" şeklindeki soruya ise Zaniolo, "Doğru fakat Galatasaray benimle daha evvel irtibata geçmişti ve ben onlara daha evvel söz vermiştim." şeklinde cevap verdi.

Yorumlar (0)