Yusuf Erdoğan özür diledi!

Galatasaray ile imza atmadan sarı-kırmızılı formayı giyerek poz veren genç futbolcu Yusuf Erdoğan hata yaptığını kabul ederek özür diledi.

SPOR 26.06.2019, 17:48
Yusuf Erdoğan özür diledi!

Bursaspor Kulübü'ne alacaklarından ötürü ihtarname çeken genç futbolcu Yusuf Erdoğan, ödeme yapılmamasıyla birlikte serbest kalmıştı.

İsmi Galatasaray ile anılan genç futbolcu Yusuf Erdoğan, askerden döndükten sonra Galatasaray ile imza atması bekleniyordu.

26 yaşındaki futbolcunun dün sarı-kırmızılı kulübün formasını giyerek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise çok konuşulmuş, manşetlere konu olmuştu. Yusuf Erdoğan'ın bu paylaşımı transferin bittiği şeklinde yorumlanmış, Galatasaray'dan bu paylaşıma tepki geldiği ileri sürülmüştü.

Genç futbolcu Yusuf Erdoğan'dan konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi. A Spor'a konuşan yıldız futbolcu Yusuf Erdoğan, "Yaptığım paylaşım nedeniyle hata yaptım. Herkesten özür diliyorum. Sarı-kırmızılı forma giymek için sabırsızlanıyorum. Transferim hakkında bir sıkıntı bulunmuyor. Galatasaray'a imza atmak için İstanbul'a gideceğim." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)