Yunus Akgün’den Galatasaray’a mesaj: “Geri geleceğim” 

Galatasaray’ı 2-0 mağlup eden Adana Demirspor’da 2 golün de sahibi olan Galatasaraylı eski futbolcu Yunus Akgün, maçın ardından sarı-kırmızılı takıma mesaj gönderdi: “Kendimi geliştirip Galatasaray’a döneceğim.” 

SPOR 22.12.2021, 07:51 23.12.2021, 09:20
Yunus Akgün’den Galatasaray’a mesaj: “Geri geleceğim” 

Süper Lig’de 18’inci hafta karşılaşan Galatasaray ve Adana Demirspor arasında Adana rüzgarı esti. Galatasaray’ın şu anda Adana’da oynayan eski futbolcusu Yunus Akgün, 2-0 biten maçta 2 golün de sahibi oldu. Takıma kiralık gelen Akgün, maç sonrasında açıklamalarda bulundu. 21 yaşındaki futbolcu, şunları aktardı: “Montella Hoca buraya geldiğimde bana eksik olduğum yönleri söyledi. Onları geliştiriyorum fakat ben her şeyi Galatasaray’da öğrendim. Nerede olursak olalım en iyisini yapmayı bize Florya’da öğrettiler. Sarı-kırmızıda büyüdüm. Buraya gelmemde katkısı olan başkanıma teşekkür ederim fakat burada kiralığım. Burada kendimi geliştirip Galatasaray’a daha güçlü şekilde döneceğim.” 



Balotelli’nin ilginç gol sevinci 

Akgün’ün golü sonrasında Mario Balotelli, ayağını Akgün’ün kafasına vurarak ilginç bir gol sevincine imza atmıştı. Bu hareket için de açıklama yapan Akgün, kendisiyle aralarının gayet iyi olduğunu ve Balotelli’nin kendisine her konuda yardımcı olduğunu dile getirdi ve ekledi: “Dışarıdan göründüğü gibi değil gayet iyi anlaşıyoruz.” 

Yorumlar (0)