Yönetimden talimat: Şampiyon olacağız demeyin!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, camianın iddialı açıklamalar yapmasına sıcak bakmadığı ve şampiyonluk kelimesinin sık sık kullanılmasını istemediği öğrenildi. 

SPOR 11.11.2020, 15:41 11.11.2020, 15:46
Yönetimden talimat: Şampiyon olacağız demeyin!

Fenerbahçe yönetimi, 2020-2021 sezonu için önemli transferler yapılsa da "Şampiyon olacağız" şeklindeki açıklamaların takıma zarar verebileceği görüşüne sahip.

Konyaspor karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetten ders çıkaran Fenerbahçe yönetimi, 3 puanın kaybedilmesine üzülse bile artık takımın daha temkinli olacağını düşünüyor. 

Süper Lig'in 2020-2021 sezonunda kesin şampiyon olacağı düşünülen Fenerbahçe, ilk haftalarda aldığı peş peşe galibiyetler sayesinde herkesin aklındaki bu düşünceyi sağlamlaştırmıştı. Kamuoyunda ve basında sık sık "Fenerbahçe şampiyon olacak." şeklinde yorumlarda bulunulması ise Başkan Ali Koç ile diğer yöneticileri huzursuz etmeye başlamıştı. 

Süper Lig'in 2019-2020 sezonunun ikinci yarısında şampiyon adayı olunması ancak sezonun 7'nci sırada tamamlanması nedeniyle Fenerbahçe yönetiminin biraz daha temkinli olmaya çalıştığı öğrenildi. Süper Lig'in uzun süren bir mücadele olduğunu düşünen yönetim, ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını sık sık vurguladı. 

Fenerbahçe yönetimi, bu nedenle yapılan röportajlarda "şampiyonluk" kelimesinin fazla geçirilmemesini ve iddialı açıklamalarda bulunulmamasını talep etti. 

Konyaspor karşısında alınan mağlubiyetin moralleri bozduğu ancak Süper Lig'in 2020-2021 sezonunun geri kalan kısmı için ders verdiği ifade edildi. Sarı-lacivertli yönetimin "İddiali açıklamalar yapmayalım." şeklindeki talimatının haklılığı, Konyaspor mücadelesinden sonra açığa çıktı. 

Yorumlar (0)