Yönetim Mesut Özil için kararını verdi

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil olayına ilerleyen günlerde farklı bir perde açılacak.

SPOR 26.06.2022, 12:01 27.06.2022, 13:53
Yönetim Mesut Özil için kararını verdi

Konyaspor ile 20 Mart günü İstanbul’da oynanan maçın sonrasında, Ozan Tufan’la beraber kadro dışı kalan yıldız futbolcu, geçen süre zarfında takımdan ayrı bir şekilde çalışmıştı.

Yönetim daha öncesinde af hususunda kesin bir tavır sergilemişti. Fakat karşılıklı açıklamalar sonrasında Fenerbahçe Yönetimi konu ile ilgili yeni bir karar aldı.

Yönetim karar verdi

Fenerbahçe yönetiminin Mesut Özil’i dinleme kararı aldığı belirlendi. İlerleyen günlerde Başkan Ali Koç ve kurmaylarının, Mesut Özil hususunu netliğe kavuşturması bekleniyor.

Mesut Özil’in geçen haftalarda yaptığı açıklamada, "Özel bir programla hazırlıklarımı gerçekleştiriyorum, her an çocukluk aşkıma kavuşmak ve katkı vermek için sabırla günümün gelmesini bekliyorum” demişti.

"Fenerbahçe'de birçok hedefim var"

Fenerbahçe’nin çocukluk aşkı olduğunu dile getiren Özil, “Ben Fenerbahçe'ye ve ülkem Türkiye'ye tatil yapmak için gelmedim. Şanlı formamızla her anda destek vermekten farklı bir amacı ilke edinmedim. Çocukluk aşkım Fenerbahçe'de görmeyi hedeflediğim birçok hedefim var. Bunları tamamlamadan futbolu bırakmayacağım. Hem kulübüm hem de ben futbolun doğasında olan bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemi en güzel şekilde geçirerek sevdam Fenerbahçe'ye hizmet sağlamak en büyük isteğimdir" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)