Yok artık Balotelli! Yeni adresi, taraftarları çileden çıkardı

Adana Demirspor'dan ayrılacağı konuşulan İtalyan futbolcu Mario Balotelli hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz yıl Süper Lig'e damga vurarak tüm taraftarların beğenisini toplayan İtalyan golcünün, Türkiye'den ayrılmak istediği belirtildi. Yeni takımını duyan Adana Demirspor taraftarı ise çok üzüldü. İddiaya göre İtalyan yıldız Balotelli, bundan sonra doğduğu şehir olan Palermo’da yani İtalya ikinci liginde forma giyecek.

SPOR 01.08.2022, 10:32 02.08.2022, 08:59
Yok artık Balotelli! Yeni adresi, taraftarları çileden çıkardı

Mario Balotelli'nin Türkiye macerası sona ermek üzere. Adana Demirspor formasıyla taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin beğenisini kazanan ve bu performansıyla İtalya Milli Takımı'na kadar yükselen yıldız futbolcu, Türkiye'den ayrılıyor. İtalya'dan teklifler alan yıldız futbolcunun yeni adresi ise Adana Demirspor taraftarını çileden çıkardı.

İtalya’ya dönüyor

Memleketi İtalya’da futbol yaşamına devam etmek isteyen yıldız futbolcu Balotelli’ye, Palermo takımı talip oldu. Manchester City'nin de yer aldığı City Group tarafından satın alınan Palermo, Balotelli ile yeniden eski günlerine dönmek istiyor. Bu haberi öğrenen Adana Demirspor taraftarı ise oldukça üzüldü. 

İkinci ligde top koşturacak

Doğduğu şehir Palermo'ya dönerek Serie B'de oynamak isteyen Balotelli, Adana Demirspor'u ve taraftarını bu davranışıyla oldukça şaşırttı.

Yorumlar (0)