Yılmaz Vural’dan Ali Koç’a “yeşil ışık” 

Teknik Direktör Yılmaz Vural, Fenerbahçe’nin başında görev yapmak istediğini bir kez daha açık şekilde dile getirdi. Vural, katıldığı programda Ali Koç’a hitaben “Sen yanlış yapmazsın Başkanım.” ifadelerini kullandı. O konuşmalar dikkat çekerken Ali Koç cephesinden henüz açıklama yapılmadı. 

SPOR 03.01.2022, 07:38
Yılmaz Vural’dan Ali Koç’a “yeşil ışık” 

Önceki akşam bir televizyon programına konuk olan Teknik Direktör Yılmaz Vural, Fenerbahçe’nin başında olmak istediğini açık açık tüm Türkiye’ye ilan etti. Bunun en büyük hayali olduğunu belirten Vural, şu ifadeleri kullandı: “Herkes üzülüyor ve o gergin ortamda herkesin yapabileceği bir şey değildi. Oyuncu da Başkan Ali Koç da şu anda üzülüyor. Çocuklar neredeyse yürüyemeyecek haldeler. Bunlar aşmak hiç kolay olmaz. Ancak ben aşarım. Bunu Yılmaz Vural yapar. Sen yanlış yapmazsın Başkanım.” 



“Sen bu işi bu kadar isteyen bir adam gördün mü?” 

Vural: “Sen hiç Türkiye’de bu işi bu kadar isteyen bir adam gördün mü? Ben bunu yaparım diyen adam gördün mü? Hadi diyelim bir adam senin lafına uyup geldi takımın başına. Yapamazsan ne hale düşeceğini hesap ettin mi? Daha beter hale düşersin. Ama bende o cesaret var Allah’a şükür. Liderliğime, bilgime ve kendime güveniyorum. Ben bu işi yaparım. Yaptık kardeşim her yerde her zaman yaptık.” 

Yorumlar (0)