Yılmaz Vural, 3 oyuncusuyla beraber koronaya yakalandı!

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ile 3 futbolcu dâhil olmak üzere kulüpte toplam 11 kişi, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandı. 

SPOR 20.06.2020, 13:46 20.06.2020, 13:49
Yılmaz Vural, 3 oyuncusuyla beraber koronaya yakalandı!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle verilen uzun bir aradan sonra Altay deplasmanına çıkmak için hazırlık yapan Akhisarspor'da şaşkınlığa uğratan bir gelişme yaşandı. 

Yeşil-siyahlılarda önceden antrenman sürecinde takıma uygulanan yeni tip koronavirüs (Covid-19) testlerinin sonuçları negatif çıkmıştı.

Fakat dün uygulanan testlerde Teknik Direktör Yılmaz Vural, 3 futbolcu, teknik heyet ve çalışanlar dâhil olmak üzere 11 kişi, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandı. 

Akhisarspor, söz konusu gelişmenin ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) irtibata geçerek tekrar test yaptırdı. 

Maçın ertelenme ihtimali var

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) test sonuçlarının yeniden pozitif çıkması durumunda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yarın saat 20.00'de Bornova Stadı'nda oynanacak olan mücadeleyi erteleyebilir. 

Akhisarspor'da bütün takımın 14 gün boyunca ev karantinasına alınma olasılığı da mevcut. 

Bir test daha yaptırdılar

Akhisarspor Başkanı Fatih Karabulut, 3 futbolcunun yeni tip koronavirüs (Covid-19) testlerinin pozitif çıktığını ancak özel olarak teyit etmek amacıyla bir test daha yaptırdıklarını ifade etti.

Test sonuçlarını beklediklerini aktaran Karabulut, hem İl Sağlık Müdürlüğü hem de Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile iletişim halinde olduklarını söyledi.  
 

Yorumlar (0)