Yıllar sonra ortaya çıkan 'Pizzagate' gerçeği!

Manchester United ile Arsenal arasındaki tarihi 'Pizzagate' skandalının gerçekleri yıllar sonra ortaya çıktı.

SPOR 25.10.2019, 15:15
Yıllar sonra ortaya çıkan 'Pizzagate'  gerçeği!

2004 yılında oynanan karşılaşma öncesi Arsenal, 49 karşılaşmada yenilmezlik serisiyle Old Trafford'a çıktı. Sert faullerin, tartışmaların yaşandığı maçı 2-0 skorla Manchester United kazandı. Karşılaşma sonrası tartışmalar ve kavgalar, soyunma odasına kadar uğradı. Çıkan kavgaya Sir Alex Ferguson'ın yüzüne isabet eden pizza dilimi tartışmaya damgasını vurdu.

Sir Alex Ferguson ile ilgili görsel sonucu

Sir Alex Ferguson, otobiyografisinde 'Pizzagate' olayı hakkında, "Kavgaya pizza ile girenin bana fırlatanın Fabregas olduğunu söylediler. Ancak, gerçek suçlunun kim olduğunu biliyorum. Ben kavgayı ayırmaya çalışırken, biri bana pizza fırlattı. Elbisemin her tarafına, yüzüme pizza lekeleri bulaştı" ifadelerine yer verdi.

Francesc Fabregas ile ilgili görsel sonucu

Francesc Fabregas, pizzanın kendisine ait olduğunu bir televizyon programında onayladı.

Fabregas, "Olaylar benim önümde başladı. Herkes birbirine yumruk atmaya başladı. Neden başladığını görmedim. Maçlardan sonra soyunma odasında yemek olurdu. Ben de elimde pizza ile çıkmıştım. Sol Campbell, Rio Ferdinand ve Martin Keown'u gördüm. Birbirlerini yumrukluyorlardı. Ne yapacağımı bilemedim. Bir anda benim üstüme doğru geldiler. Elimde pizza olduğunu bile unutmuşum. Elimden fırladı gitti. Sir Alex'e gelmiş. Böyle olmasını istemezdim" sözleriyle gerçek 15 yıl sonra ortaya çıktı.

Yorumlar (0)