Yıldız futbolcu ile ilgili yeni iddia: Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ryan Babel'in, kulübü FIFA’ya şikayet ettiği iddia edildi. İddiaya göre Hollandalı oyuncu, kontratından kalan 1.3 milyon euroyu faiziyle beraber istedi.

SPOR 22.10.2022, 13:17 24.10.2022, 09:25
Yıldız futbolcu ile ilgili yeni iddia: Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti!

Galatasaray'ın eski yıldızları, alacakları için kulübü FIFA'ya şikayet etmeye devam ediyor. Sofiane Feghouli'den sonra Ryan Babel de sarı-kırmızılı takımdaki alacakları için FIFA'ya başvurdu.

Faiziyle birlikte istiyor

İddiaya göre, Sofiane Feghouli'den sonra Ryan Babel de Galatasaray'daki alacakları için FIFA'ya gitti.

Galatasaray'a veda eden ve 1. Lig takımlarından Eyüpspor'a imza atan Ryan Babel, 1.3 milyon euro alacağını alamadığı iddiasıyla sarı kırmızıları FIFA şikayet etti. Babel, 1.3 milyon euro'nun haricinde paranın faizini de istedi.

Süper Lig'de Kasımpaşa ve Beşiktaş formalarını giyen Ryan Babel, 2019/20 sezonunda bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olmuştu. Sarı-kırmızılı formayla 100 maça çıkan Hollandalı futbolcu 17 gol atıp 8 de asist yapmıştı.

Feghouli de FIFA'ya gitmişti

Galatasaray'da geçen sezon sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrıldıktan sonra kulüp bulamayan Sofiane Feghouli de alacakları için FIFA'ya gitmişti.

Kendisine gelen tepkilerden sonra bir açıklama yapan Cezayirli oyuncu; "Ailem, kulübü içtenlikle seviyorum ve taraftarımızla oynamayı sevdim. Kalıcı hatıralar edindim. Futbol benim mesleğim ve tutkum. 5 yıldır gecikmeleri kabul ettim. Hakkım olan için talebimi ilettim. Kimseden çalmadım ve faiz istemedim. Beraber 2 kupa kazandık, saygı devam etmeli." sözlerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)