Yeşil sahada top yerine taşlar sekti: Futbolcu, teknik direktöre taşla saldırdı

Mardin 1. Amatör Küme’de Nusaybin Belediyesporlu bir futbolcu, teknik direktöre taşla saldırdı. Teknik direktör kafasından yaralanırken 9 futbolcu da çeşitli yaralanmalarla hastaneye kaldırıldı. 

SPOR 14.02.2022, 08:54 15.02.2022, 09:03
Yeşil sahada top yerine taşlar sekti: Futbolcu, teknik direktöre taşla saldırdı

Mardin’de sözde “spor yapmak ve eğlenmek” için oynanan futbol karşılaşmasında taraflar sahayı savaş alanına çevirdi. 1. Amatör Küme’de mücadele eden Kızıltepe 47 Spor ile Nusaybin Belediyespor, Mardin Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri’nde karşı karşıya geldi.  



Karşılaşmada top yerine taşlar sekti 

Karşılaşmada sık sık gergin dakikalar yaşanırken ev sahibi takım ola Nusaybin Belediyespor’un taraftarları karşılaşmayı tribünlerden, konuk takım taraftarları ise tel örgü arkasından izledi. 90’ıncı dakika sonunda 0-0 beraberlikle tamamlanan maçta taraflar üstünlük sağlanamadığı için kavga çıkardı.  



Taraftarların kavgası sahaya sıçradı 

Taraftarlar arasında çıkan kavga kısa sürede yeşil sahaya taşındı. Nusaybin Belediyesporlu bir futbolcu, teknik direktöre taşla saldırdı. Kızıltepe 47 Sporlu 9 futbolcu da kavgada yaralandı. Polisin olaya müdahale etmesiyle birlikte kavga son bulurken yaralılar Kızıltepe ve Mardin hastanelerine kaldırıldı. 

Yorumlar (0)