Yeni transfer golle başladı

Fenerbahçe, yeni sezona hazırlık çerçevesinde Kuzey Makedonya'nın Shkupi takımıyla oynadığı müsabakadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

SPOR 22.06.2022, 20:19
Yeni transfer golle başladı

Samandıra'da bulunan Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde oynanan maça sarı-lacivertli takım; Ertuğrul, Osayi-Smauel, Lemos, Serdar Aziz, Novak, Gustavo, Crespo, İrfan Can Kahveci, Bruma, Lincoln ve Berisha ilk 11 ile başladı.

İlk devrede karşılıklı goller

Konuk takım, karşılaşmanın 13'üncü dakikasında defansın arkasına atılan bir top neticesinde Sunday'in attığı golle öne geçti. Sarı-lacivertli takım, 16'ıncı dakikada yeni transferi Lincoln ile golü buldu. Fenerbahçe'de 38'inci dakikada Berisha'nın kullandığı frikikte meşin yuvarlak direkten döndü ve ilk devre 1-1'lik skorla tamamlandı.

90 dakikada denge bozulmadı

Sarı-lacivertlilerde ikinci devrede Berisha, Novak, Osayi-Samuel, Lincoln ve Crespo yerine Samatta, Çağtay Kurukalıp, Valencia, Burak Kapacak ve Muhammed Gümüşkaya oyuna girdi.

İkinci devrenin hemen başında, 47'inci dakikada misafir ekip, yine Sunday'in golüyle bir kez daha öne geçti: 1-2

Ev sahibi ekibin 55'inci dakikada kullandığı kornerde Samatta'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak direkten döndü.

Sarı-lacivertli takımın teknik patronu Jorge Jesus, maçın 57'inci dakikasında kaleci haricinde ilk 11'deki 5 futbolcusunu da oyundan aldı ve yerlerine Arda Okan Kurtulan, İsmail Yüksek, Meyer, Tisserand ve Yiğit Efe Demir'i sahaya sürdü. 

Fenerbahçe, 82'inci dakikada Muhammed Gümüşkaya'nın kaydettiği golle skora dengeyi getirdi: 2-2

Müsabaka, 2-2'lik skorla son buldu. 

Yorumlar (0)