Yeni Malatyaspor'un tek hedefi tur!

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda 3-1 yenildikleri ilk maçın rövanşında 15 Ağustos Perşembe günü ağırlayacakları Sırbistan temsilcisi Partizan karşısında tur atlamak istediklerini belirtti.

SPOR 13.08.2019, 08:08
Yeni Malatyaspor'un tek hedefi tur!

Bayramlaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalar yapan Gevrek, Partizan ile oynayacakları rövanş maçıyla da bir bayram daha yaşatmak istediklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Olimpija Ljubljana ile ilk maçta berabere kaldıklarını ve rakiplerini deplasmanda yendiklerini hatırlatan Gevrek, "Bu maçı da (Partizan) niye 2-0 kazanmayalım? Biz bunu yapacak güçteyiz, inanıyoruz. Allah'ın izniyle turu geçen biz oluruz ve sadece Malatya değil Türkiye'ye de bu onuru, gururu yaşatırız." ifadelerini kullandı.

Bir basın mensubunun Sırbistan'daki maçta yaşanan gerginliği sorması üzerine Gevrek, olayları doğru bulmadıklarını belirtti.

"DOĞRU BULMUYORUZ"

Partizan Kulübü ve yönetiminin kendilerini çok iyi ağırladığını belirten Gevrek, şöyle devam etti:

"Onlara da teşekkür ediyoruz. Biz de onları en güzel şekilde ağırlamak istiyoruz. Misafirperverliğimizi göstereceğiz. Partizan'ı en güzel şekilde ağırlayıp, maçı kazanarak, turu geçmek istiyoruz. Önemli olan sahada yapacaklarımız. Önemli olan sahada kazanıp, turu geçmek. Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. O gücü arkamızda hissedersek, inanırsak, hep beraber olursak, Allah'ın izniyle çok güzel şeyler olacağına inanıyoruz."

Transfer çalışmalarındaki son durumun sorulması üzerine ise Gevrek, en az 1-2 oyuncu daha almak istediklerini kaydetti.

Önemli olanın istedikleri ve takıma katkı sağlayacak oyuncuların alınması olduğunu dile getiren Gevrek, "Transferleri yapalım ama ekonomik anlamda da dengeleri sağlamalıyız. Bu anlamda da dikkat ediyoruz. İstediğimiz oyuncular olursa 1-2 transfer daha olabilir. Ancak şu anda bizim için önemli olan Partizan ile perşembe günü Malatya'da oynayacağımız rövanş karşılaşması. Maçı düşünüyoruz. Zaten yapacağımız transferler de maçta oynamaya yetişmez. Bizim için önümüzde önemli bir maç var. Üç maç oynadık, takımımız her geçen gün daha iyiye gidiyor. Avrupa'da Malatya'yı, ülkemizi temsil ediyoruz. Sadece Malatya değil, bütün Türkiye'nin bize dua edeceğine inanıyoruz." diye konuştu.

Yorumlar (0)