Yeni Malatyaspor turladı!

Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımını 1-0 mağlup etti ve bir üst tura çıktı.

SPOR 01.08.2019, 23:04 02.08.2019, 00:33
Yeni Malatyaspor turladı!

Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımını eleyerek üst tura çıktı.

Süper Lig'deki ikinci sezonunu 5. bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne elemelerden katılma hakkı elde eden sarı-siyahlı takım, 2. ön eleme turunda Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımıyla karşılaştı.

Malatya'daki ilk maç 2-2'lik beraberlikle sona ererken Malatya temsilcisi, deplasmandaki rövanş maçında Adis Jahovic'in 77. dakikada attığı golle 1-0 üstünlüğü yakaladı.

Karşılaşmanın son bölümleri büyük mücadeleye sahne olurken Yeni Malatyaspor skoru koruyarak turu geçen taraf oldu.

SERGEN YALÇIN: "FARNOLLE'YE IRKÇILIK YAPILDI"

Maçın ardından konuşan teknik direktör Sergen Yalçın, "İlk maçta çok hazır değildik ve bunun sıkıntısını yaşadık. İyi bir sonuç oldu ve çocuklar çok iyi bir performans gösterdi. Yalnız bizi üzen taraflar da oldu. Kalecimiz Farnolle'a yapılan ırkçı saldırı var. İçeride çocuk ağlıyor. Kenardan ırkçı bir tavır sergilediler. Avrupa'da bu tür şeylerin olmasını yadırgadık gerçekten. Hakem arkadaş maalesef iğrenç maç yönetti. Attığımız net golü vermedi. Böyle hakemlerle tur etmek Türk takımları için zor." ifadelerini kullandı.

SIRADAKİ RAKİP PARTİZAN

Temsilcimiz, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Galler'in Connah's Quay Nomads takımını saf dışı bırakan Sırp ekibi Partizan ile eşleşti.

Yorumlar (0)