Yeni Malatyaspor, Sergen Yalçın'a cezaya itiraz edecek

Yeni Malatyaspor, 4 maç ceza alan teknik direktörü Sergen Yalçın için "haksızlık yapıldı" açıklamasında bulundu.

SPOR 08.11.2019, 13:43
Yeni Malatyaspor, Sergen Yalçın'a cezaya itiraz edecek

Yeni Malatyaspor İkinci Başkanı Selim Pilten, Kasımpaşa maçından sonra teknik direktörleri Sergen Yalçın'a verilen 4 maçlık ceza hakkında konuştu. Cezanın çok ağır olduğunu söyleyen Pilten, Sergen Yalçın'ın herhangi bir küfür veya hakaret etmediklerinden emin olduklarını söyleyerek "Çünkü öyle bir yapısı yok. Maç sonrası da kendisiyle konuştuk. Tepkisinin sözlü olarak hiç bir küfür ya da hakaret içermediğini paylaştı. Sadece hakemin tavrının kendisini sinirlendirdiğini ifade etti. Verilen ceza oldukça ağır ve de hakkaniyetsiz bize göre. Elbette ki itiraz edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Umarım bu karardan dönülür"


Yeni Malatyaspor İkinci Başkanı Selim Pilten

Selim Pilten, ligde oynayacakları zorlu maçlardan önce böyle bir cezanın verilmesinin takım için çok kötü olduğunu söyleyerek "Ligdeki gidişatımız taraftarımızın yüzünü güldürüyor. Bu sezon bambaşka bir takım izliyoruz. Hakikaten keyif veren bir takımımız var. Şu an ligdeki konumuz açısından da bunu net bir şekilde görüyoruz. Önümüzdeki zorlu maç trafiği öncesinde hocamızın böyle bir ceza alması bizim adımıza kötü oldu. Umarım bu karardan dönülür" şeklinde konuştu.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Kasımpaşa maçında kırmızı kart görmüştü. Yalçın, "maçın hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti" yüzünden 4 maç soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 26 bin Türk lirası para cezasına çarptırılmıştı.

Yorumlar (0)