Yeni Malatyaspor 7 oyuncuyu kadrosuna kattı

Yeni Malatyaspor takımını daha da güçlendirmek adına 7 futbolcuyla daha anlaşma sağladı.

SPOR 02.02.2021, 12:38
Yeni Malatyaspor 7 oyuncuyu kadrosuna kattı

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, 7 futbolcuyla anlaşma sağlayarak kadrosunu daha da güçlendirmek için önemli bir adım attı.

Kulüpten yapılmış olan açıklamada stoper, ön libero, kanat ve orta saha mevkilerine transferler gerçekleştirildiği ifade edildi.

Buna göre, İtalya Serie B takımlarında Ascoli’den Mali Milli Takımı’nın 22 yaşında olan sağ kanat oyuncusu Aly Malle ile 2,5 senelik sözleşme imzalandığı kaydedildi.

İskoçya Hibernian takımından ise İskoç orta saha futbolcusu 24 yaşındaki Stevie Mallan ile sezon sonuna dek satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaşma yapıldı.

Geleceğe dair 5 transfer

Yeni Malatyaspor Burundi Milli Takımı futbolcusu Ndayishimiye’yi Başakşehir’e satarak geleceğe dair 5 transfer yaptı.

Sarı-siyahlı kulüp Misli.com 2. Lig takımlarından Pendikspor’dan 17 yaşındaki stoper Atakan Müjde ile 2,5 senelik anlaşma yaptı. Atakan sezon sonuna dek forma giyecek.

Bununla beraber ayrıca Burundi Milli Takımında oynayan Ndizeye ve 19 yaşında olan ön libero Jospin Nshimirimana ile de 3,5 senelik sözleşme yaptı.

Takım, 20 yaşındaki stoper Philip Gameli Awuku’yu ve Ganalı 19 yaşındaki kanat oyuncusu Haqi Osman’ın da 3,5 seneliğine kadrosuna dahil etti.

Yorumlar (0)