Yeni Malatya'dan VAR isyanı!

BtcTurk Yeni Malatyaspor, İttifak Holding Konyaspor maçında ki tartışmalı penaltı pozisyonunda hakemin VAR'a niçin gitmediğinin açıklamasını istedi.

SPOR 09.03.2020, 15:27
Yeni Malatya'dan VAR isyanı!

Spor Toto Süper Lig'in 25.hafta mücadelesinde İttifak Holding Konyaspor'la 1-1 berabere kalan BtcTurk Yeni Malatyaspor bir açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada, "Sahamızda oynadığımız İttifak Holding Konyaspor müsabakasında maçın sonucuna direkt etki eden tartışmalı penaltı pozisyonunda neden VAR’a gidilmediğini kamuoyu önünde soruyoruz." ifadelerine yer verildi.

Aynı durumun Galatasaray maçında da yaşandığını belirten açıklamada şu sözlere yer verildi: "Ligde artık telafisi olmayan haftalara girildiği bir süreçte maçlarımızda bu tür şeylerin yaşanması bizleri tahammül noktasında son raddeye getirmiştir. Önümüzdeki Trabzonspor müsabakasına atanan hakemin takımların ligdeki durumu, kulüpler tarafından yapılan açıklamalar gibi olmaması gereken etki unsurlarını kafasına takmadan yeşil zemine çıkarak müsabakayı hakkaniyetli bir şekilde yönetmesi en büyük temennimiz ve beklentimizdir."

Yorumlar (0)