Yaşı açıklandı... Herkes şaşırdı!

4 yıllık aradan sonra eski takımı Fenerbahçe'ye geri dönen Emre Belözoğlu, sağlık kontrolünden geçti. Tecrübeli futbolcunun kontrol sonrası ortaya çıkan metabolik yaşı herkesi şaşırttı.

SPOR 05.07.2019, 12:39 05.07.2019, 12:43
Yaşı açıklandı... Herkes şaşırdı!

Emre Belözoğlu, geçen sezon gösterdiği performansla 38 yaşında A Milli Takıma seçildi. Süper Lig'in en değerli oyuncuları arasında bulunan Belözoğlu, Başakşehir'den ayrılarak 4 yıl sonra yeniden Fenerbahçe'ye geri döndü.

Fanatik'te yayınlanan habere göre, tecrübeli orta saha oyuncusu, sarı-lacivertli takım için sağlık kontrolünden geçti. Kontrol sonrası ortaya çıkan veriler herkesi şaşırttı.

Yağ oranı yüzde 9, metabolik yaşı 27

Vücut değerleri beklentilerden çok daha iyi durumda olan Belözoğlu'nun, yağ oranının yüzde 9 seviyelerinde olduğu bildirildi. Normalde futbolcular için ideal yağ oranı yüzde 10-11 olarak biliniyor. Yapılan detaylı testlerin ardından Emre Belözoğlu’nun metabolik yaşının ise 27 çıktığı kaydedildi.

Tecrübeli futbolcu, Başakşehir’de geçirdiği zorlu lig periyodunun ardından dinlenme fırsatı bulamadan A Milli Takıma katıldı. Bu nedenle 10 Temmuz’da Topuk Yaylası kampına katılacak. Fakat yıldız orta saha, bu süre boyunca da özel çalışma programı uygulayacak.


 

Yorumlar (0)