Ya Falcao ya biz!

Sezona son yılların en kötü başlangıcını yapan Galasataray'da takım içindeki huzursuzluğun sebebinin Belhanda ve Feghouli'nin Falcao'ya verilen 7 milyon euroya bozulduğu ve bununda sahada performanslarını etkilediği iddia edildi.

SPOR 09.10.2019, 11:49
Ya Falcao ya biz!

Lige kötü bir başlangıç yapan sarı-kırmızılı takımda başarısızlığın perde arkası aralandı. Alınan bilgilere göre  Radamel Falcao'nun transferi ve Martin Linnes'le ilgili verilen şok karar, takım içinde büyük sıkıntılara neden oldu.

Takımın şampiyonluğunda büyük katkısı olan Belhanda ve Feghouli'nin Falcao'ya verilen 7 milyon Euro'luk maaş nedeniyle huzursuzluk yarattığı belirtiliyor. İki yıldızın kötü performansının altında bu olayın yattığı tahmin ediliyor. Ayrıca Linnes'in transferin son günü kadro dışında bırakılmasının da takımda büyük yankılar uyandırdı.

Falcao'ya verilen 7 milyon Euro'luk maaş nedeniyle huzursuzluk yarattı

feghouli galatasaray ile ilgili görsel sonucu

Üst üste gelen iki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Belhanda ve Feghouli'nin Falcao'ya verilen 7 milyon Euro'luk maaş nedeniyle huzursuzluk yaşadığı belirtiliyor. İki yıldızın kötü performansının altında bu olayın yattığı ifade ediliyor. Ayrıca Linnes'in transferin son günü kadro dışında bırakılmasının da takımda problem yarattığı öğrenildi.

Norveçli yıldızın takım tarafından çok sevildiği birçok futbolcunun bu karardan dolayı Terim ve yönetime tepkili olduğu belirtiliyor. Bu tepki kötü sonuçları da tetikledi.

Yorumlar (0)