Wesley Sneijder futbolu bıraktı

Bir dönem Galatasaray'da da top koşturan 35 yaşındaki Hollandalı futbolcu, futbolu bıraktı.

SPOR 12.08.2019, 22:16
Wesley Sneijder futbolu bıraktı

Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder, 2002 yılında başladığı aktif kariyerine nokta koydu.

Katar'ın El-Gharafa takımıyla arasındaki 1,5 yıllık sözleşme bu yaz biten 35 yaşındaki futbolcu Wesley Sneijder, doğduğu kent Utrecht'in Hollanda Birinci Ligi'nde (Eredivisie) mücadele eden futbol kulübü ile iş anlaşması imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Utrecht'in maçlarını oynadığı Galgenwaard Stadı'ndan loca satın alan Wesley Sneijder, "Bu şehri çok seviyorum. Artık futbolu bıraktım ve tecrübelerimi paylaşacağım güzel bir yerde bulunmak istiyorum." şekilnde duygularını ifade etti.

Profesyonel futbol hayatına 2002 yılında altyapısından yetiştiği Ajax'ta adım atan 35 yaşındaki Hollandalı orta saha oyuncusu Wesley Sneijder, sırasıyla Real Madrid, Inter, Galatasaray, Nice ve El-Gharafa kulüplerinde de top koşturdu.

2013 yılının ocak ayından 2017 yazına kadar Galatasaray'da oynayan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder, Galatasaray ekibiyle 2 lig, 3'er Türkiye Kupası ve Süper Kupa olmak üzere 8 kupa sevinci yaşadı.

35 yaşındaki Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder, 134 maçla Hollanda Milli Takımı formasını en fazla giyen futbolcu unvanını taşıyor.

Yorumlar (0)