Wesley Moraes'in derinden sarsan hayat hikâyesi!

Aston Villa takımına bu sezon rekor ücretle transfer olan Brezilyalı oyuncu Wesley, hayat hikâyesi hakkında açıklamalarda bulundu.

SPOR 25.10.2019, 15:48
Wesley Moraes'in derinden sarsan hayat hikâyesi!

Kulüp tarihinin en pahalı transferi olan Wesley Moraes, oldukça çarpıcı olan hayat hikayesini anlattı. Genç oyuncu, yaz transfer döneminde Club Brugge'dan 25 milyon euroya Aston Villa'ya imza attı.

İşte kendi ağzından Wesley Moraes'in hayat hikâyesi:

"Babamı 9 yaşında, beyin tümörü nedeniyle kaybettim. Annem ve kardeşlerimle yapayalnız kaldık. Annem, evi geçindirmek için tüm gün çalışırdı."

Wesley Moraes ile ilgili görsel sonucu

"Her antrenmanım bittiğinde annemi arardım, çünkü her şeyimdi. Bana yardım etmek için elinden ne geliyorsa yapardı."

"14 yaşımda evlendim, 15 yaşında baba oldum. Çok zordu çünkü daha kariyerim başlamamıştı. Profesyonel futbolcu olmaya çalışıyordum. Gün içerisinde hem para kazanmaya çalışıyor, hem de akşamları antrenmanlara gidiyordum. Her sahaya çıktığımda, her antrenmanda ailemi, çocuklarımı, annemi ve bu hayatta sahip olduğum şeyleri düşünerek motive oluyorum."

Wesley Moraes ile ilgili görsel sonucu

"16 yaşımda ikinci çocuğum dünyaya geldi. Daha kalıcı bir iş yapmam gerekiyordu, vida yapan bir fabrikaya işçi olarak girdi."

"Çok zor olduğu için kulüplerin deneme antrenmanlarına katılmaya başladım. Bir bacağım diğerinden 3 santim daha kısa olduğundan dolayı işim oldukça zordu. Fransa'dan Nancy ve Evian başta olmak üzer altı takımın antrenmanına çıktıktan sonra Slovakya'ya gittim. Eğer, Trencin de kabul edilmeseydim futbolu bırakırdım."

Wesley Moraes ile ilgili görsel sonucu

"Şu an Premier Lig'e kadar yükseldim. Dünyadaki en rekabetçi ligde mücadele ediyorum. Her gün ama her gün geçmişi düşünüyorum. Bana 'hayır' diyen takımları anımsıyorum. Şu an olduğum takımda çok mutluyum."

Yorumlar (0)