Weghorst siftah yaptı

Beşiktaş, 2022-23 sezonu öncesi son hazırlık karşılaşmasında İtalyan ekiplerinden Sampdoria ile 1-1'lik skorla berabere kaldı. Beşiktaş'ın bu sezon forvet bölgesine transfer ettiği Weghorst, siyah-beyazlı formasıyla ilk golünü attı.

SPOR 30.07.2022, 21:49 31.07.2022, 17:51
Weghorst siftah yaptı

Yeni sezon öncesi son hazırlık müsabakasına Vodafone Park’ta çıkan siyah-beyazlılar, İtalya Serie A takımlarından Sampdoria ile kozlarını paylaştı. 

İlk devrede Sampdoria üstünlüğü

37'inci dakikada Sampdoria öne geçti. Sabiri, orta sahanın solundaki taç çizgisine yakın bir noktadan topu direkt olarak kaleye göndererek ceza alanı önünde bekleyen file bekçisi Ersin Destanoğlu'nun üzerinden meşin yuvarlağı aşırtarak takımını öne geçirdi: 0-1

Maçın ilk devresi misafir ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Weghorst ilk golünü attı

65'inci dakikada siyah-beyazlılar skora dengeyi getirdi. Defansın ceza sahasından çıkarken kaptırdığı meşin yuvarlakla başlayan pozisyonda Gedson Fernandes'in yaptığı vuruş file bekçisinden döndü. Weghorst dönen meşin yuvarlağı kontrol ederek altı pasın hemen önünde düzgün bir vuruş yaparak skoru 1-1'e getirdi.

Karşılaşmanın kalan kısmında iki ekibin de gayretleri skoru değiştirmedi ve maç 1-1 tamamlandı.

Yeni transferler taraftarların karşısına çıktı

Siyah-beyazlıların bu sezon renklerine bağladığı Saiss, Muleka ve Weghorst'un yanı sıra, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Çaykur Rizespor'da geçiren Gedson ilk defa siyah-beyazlı formayla kendi evlerinde Beşiktaş taraftarının karşısına çıktı.

Diğer yandan, Beşiktaş'ın bu sezon forvet bölgesine transfer ettiği Weghorst, siyah-beyazlı formasıyla ilk golünü attı.

Ismael dörtlü defansa döndü

Beşiktaş'ın teknik patronu Valerien Ismael, Sampdoria maçına dörtlü defans kurgusuyla çıktı.

Göreve başladığından bu yana Beşiktaş'ı üçlü defansla oynatan Fransız teknik direktör, Sampdoria müsabakasında defans dörtlüsünü Oğuzhan Akgün, Saiss, Welinton ve Rosier'den kurdu. 









Yorumlar (0)