Wanda Nara'dan Galatasaray yönetimine: Paramı verin!

Eşi ve eski menajeri olan Wanda Nara ile boşanma sürecine giren Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi, Wanda Nara'dan gelen bir talep üzerine çılgına döndü. Wanda Nara, Galatasaray'dan 1 milyon euro tutarındaki menajerlik parasını istedi. Mauro Icardi'nin ise yönetime giderek, "Parayı vermeyin, menajerim değil artık." dediği öğrenildi.

SPOR 23.10.2022, 12:05 Hakan Öksüz
Wanda Nara'dan Galatasaray yönetimine: Paramı verin!

Galatasaray'ın büyük umutlarla PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, sahadaki performansından çok özel hayatıyla gündeme geliyor. 29 yaşındaki Arjantinli futbolcu, hem eşi ve hem de menajeri olan Wanda Nara ile çalkantılı bir ilişki yaşıyor. Teknik direktör Okan Buruk'tan izin alarak Arjantin'de bulunan Wanda Nara ile barışmaya giden Icardi, ayrılık haberiyle Türkiye'ye döndü.

Wanda Nara, Galatasaray'dan 1 milyon euro istedi!

İlişkisi sona eren ve artık saha içinde odaklanmak isteyen Mauro Icardi'nin başı, Wanda Nara'dan gelen yeni talepler nedeniyle ağrıyor. Wanda Nara'nın sarı kırmızılı kulüpten 1 milyon euro tutarındaki menajerlik komisyonunu istemesi, Mauro Icardi'yi çılgına çevirdi. Maaşının 750 bin euroluk kısmını Galatasaray'dan, kalan kısmını ise PSG'den alacak olan Icardi, Wanda Nara'nın bu isteğine karşı çıktı.

Icardi'nin yönetime: "Parayı vermeyin, menajerim değil artık"

Galatasaray'a bir yazı yollayan Wanda Nara, menajerlik parasının yatırılmasını talep etti. Mauro Icardi'nin ise bunun üzerine yönetime giderek, "Menajerim o değil artık, parayı yatırmanıza gerek yok." dediği öğrenildi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, Wanda Nara'nın talebine vereceği yanıt merak edilmeye başlandı.

Yorumlar (0)