Volkan Demirel’e sürpriz teklif! 1. Lig ekibine mi gidiyor?

Fatih Karagümrük ile teknik direktörlük kariyerine ilk adımı atan ve şu an boşta olan Volkan Demirel için yeni bir iddia ortaya atıldı. 

SPOR 11.09.2022, 16:29 11.09.2022, 16:35
Volkan Demirel’e sürpriz teklif! 1. Lig ekibine mi gidiyor?

2002 yılında transfer olduğu Fenerbahçe’de 17 sene forma giyerek sarı-lacivertlilerin efsaneleri arasında yerini alan Volkan Demirel, 2019 yılında futbolu bırakmıştı. Futbolu bırakır bırakmaz Fenerbahçe’de yardımcı antrenörlüğe başlayan eski milli kaleci, 2021 yılında ise Fatih Karagümrük’ün başına geçerek teknik direktörlük kariyerine başlamıştı. İstanbul ekibinin başında 24 maça çıkarak 1,71 puan ortalaması yakalayan Demirel, başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti. 

Volkan Demirel Göztepe’ye imza atabilir

Fatih Karagümrük’te geçen başarılı 6 ayın ardından kulüple yollarını ayıran Volkan Demirel için bu kez Göztepe devreye girdi. Peş peşe gelen başarısız sonuçların ardından teknik direktör Turgay Altay ile yollarını ayıran İzmir ekibi, Demirel’e resmi teklifini iletti. Sezon başında da genç teknik adamla dirsek teması kuran Göztepe, anlaşma sağlanamayınca başka isimlere yönelmişti. Öte yandan Volkan Demirel’in de Göztepe’nin teklifine sıcak baktığı ve imzaların atılmasının an meselesi olduğu öne sürüldü. TFF 1. Lig’deki ilk 5 maçında yalnızca 5 puan toplayabilen İzmir ekibi, yeni yönetimi ve yeni sahibi ile birlikte bu sezon Süper Lig’e yükselmek istiyor.

Yorumlar (0)