Volkan Demirel: Hatay'da tanıdıklarımın yarısını kaybettim

Türk futbol dünyasından sembol isimlerin katılımıyla depremzedeler için düzenlenen "Omuz Omuza" kampanyasına katılan Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile antrenör Gökhan Zan, duygu dolu açıklamalar yaptı.

SPOR 02.03.2023, 09:15 03.03.2023, 09:06 Hakan Öksüz
Volkan Demirel: Hatay'da tanıdıklarımın yarısını kaybettim

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen kişiler için futbol dünyası tarafından başlatılan "Omuz Omuza" adlı yardım kampanyasına önemli isimler katıldı. Birçok Süper Lig kulübünün başkanı ve oyuncusu, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de yer aldığı gecede yer aldı.

Volkan Demirel: "Bölgede halen daha çok fazla problem var"

Kampanyaya katılan Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, duygusal anlar yaşadı. Herkesin bu kampanyaya destek olması gerektiğini vurgulayan Demirel, "Hatay'da şimdiye kadar 100 kişi tanıdıysam yarısı vefat etti. Kalanların da geleceği yok oldu. Bu gece futbolun paydaşları burada toplandı. Ne yapılması gerektiği belli. Bununla birlikte halen daha o bölgede çok fazla problem var. Herkes hareket ederken önce elini vicdanına koymalı." ifadelerini kullandı.

Gökhan Zan: "1,5 dakikada içinde her şey yok oldu"

Eski futbolcu olan antrenör Gökhan Zan ise 100 yılın felaketini yaşadıklarını vurguladı. 1,5 dakika içinde insanların ailesi, dostları, şehri ve anılarının yok olduğunu kaydeden Gökhan Zan, "Her şey çok kısa sürede oldu, böyle olunca vedalaşamıyorsunuz da. Gelecek nesillere baştan inşa edilmiş, yeni bir Antakya bırakmalıyız. Hatay yalnızca Atatürk'ün şahsi meselesi değildir. Bizim de şahsi meselemizdir. Yardımların sürdürülebilir olması gerekiyor. Türk milletine, depremin ardından gösterdiği dayanışma için teşekkür ediyorum." dedi.

Yorumlar (0)